ANASAYFA Otomobil İptal edilmişti! Apple Car'dan yeni görüntüler ortaya çıktı

İptal edilmişti! Apple Car'dan yeni görüntüler ortaya çıktı

Teknoloji devi Apple'ın iptal edilen elektrikli otomobil projesi Apple Car'ın yeni görüntüleri ortaya çıktı. Aracın tasarımı ile ilgili detaylar ise Apple hayranları tarafından mercek altına alındı.
İptal edilmişti! Apple Car'dan yeni görüntüler ortaya çıktı

ABD'li teknoloji devi Apple, uzun süredir üzerinde çalıştığı Apple Car'ın iptal edildiğini duyurmuştu. 

Apple hayranlarını üzen haber ardından çeşitli kaynaklardan konuyla ilgili bilgi gelirken, aracın yeni görüntüleri de gündeme düştü. 

10 yılı aşkın süredir üzerinde çalışılan Apple Car'ın ortaya çıkan yeni görüntüleri ise elektrikli otomobil severler tarafından mercek altına alındı. 

VW ID BUZZ BENZERİ TASARIM! 

Ortaya çıkan görüntülerde Apple Car'ın, 1950’lerin ikonik Volkswagen Microbus’ını veya yakın tarihli VW ID Buzz konseptini andıran bir tasarıma sahip olduğu görülüyor. 

2020’deki bir başka tasarım ise Canoo Lifestyle Vehicle’ın yuvarlak şeklinden ilham alan şirket, minimanilsr bir iç mekana sahip tasarımı da projeye dahil etmiş görünüyor. 

Apple'da çalışan tasarımcılar, aracın eğlence ve iletişim için büyük ekranlara sahip minimalist bir iç mekana ve dört koltuklu bir tasarıma sahip olduğunu belirtirken,  “martı kanadı” kapılarıyla da öne çıktığını söylüyor. 

Ancak şirket, geliştirme maliyetlerinin milyar dolarları bulacağını ve tam otonomiye ulaşmak için net bir yol olmaması nedeniyle Apple Car projesini iptal etti. 

Apple'ın projeye tekrar dönüş yapıp yapmayacağı merak konusu oluken, şirket hayranları gözlerini gelecek olumlu bir açıklamaya çevirdi. 

Haberankara.com 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Şampiyonlar Ligi'nde 4 çeyrek finalist daha belli oluyor!

Şampiyonlar Ligi'nde 4 çeyrek finalist daha belli oluyor!