ANASAYFA Otomobil Kampanyanın kampanyası geldi! Otomobilde 0,99 faizli kredi müjdesi verildi

Kampanyanın kampanyası geldi! Otomobilde 0,99 faizli kredi müjdesi verildi

Otomobil firmaları şubat ayını kampanyalarla karşıladı. Şubat ayında birbirinden farklı kampanyalara imza atılırken bu kampanyalara bir yenisi de Opel firması tarafından eklendi. Geniş araç skalasında kampanyalar duyuruldu.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Kampanyanın kampanyası geldi! Otomobilde 0,99 faizli kredi müjdesi verildi

2024 yılında Türkiye otomobil pazarına yeni araçlar girmeye devam ediyor. Otomobil firmaları yeni araçlarını bayilerinde alıcısına sunarken bir yandan da düşen satışları toparlamak adına yeni kampanyalara imza attı. Opel Türkiye, şubat ayında binek ve SUV modellerinde müşterilerine dikkati çeken kampanya teklifini sundu. 

Opel, hafif ticari araç modellerinde KOBİ’lere özel teklifler sunmaya devam ediyor. Bu çerçevede şubat ayına özel kampanya tekliflerini açıklayan Opel firması, 0,99'dan başlayan faiz seçeneği ile kampanya detaylarını duyurdu. 

OPEL ŞUBAT AYI KAMPANYALI ARAÇ SATIŞINA BAŞLADI

2024'te tüm modellerinin elektrikli versiyonlarını müşterilerle buluşturmaya hazırlanan Opel, söz konusu versiyonları müşterilerine online rezervasyon sistemi üzerinden sunmaya devam ediyor.

Yeni Opel Corsa’nın yüzde 100 elektrikli versiyonu Corsa Elektrik, 200 bin lira için 12 ay vade ve yüzde 0,99 faizli kredi seçeneğiyle satın alınabiliyor. 

Opel Mokka’nın yüzde 100 elektrikli versiyonu Mokka Elektrik, 300 bin lira için 12 ay vade ve yüzde 0,99 faizli kredi imkanıyla sunuluyor.

Yeni Opel Corsa Elektrik, şubat ayı boyunca 200 bin lira için 12 ay vade ve yüzde 0,99 faizli kredi seçeneğiyle satın alınabiliyor.

Opel Astra ise GS ve Ultimate donanımlarında 300 bin lira için 12 ay vade ve yüzde 0,99 faizli kredi imkanıyla sunuluyor.

​​​​​​​Zafira Life, 300 bin lira için 12 ay vade ve yüzde 0,99 faizli kredi imkânıyla satın alınabiliyor. Yeni model araçlarıyla otomotiv sektöründe yeni kampanyalarını sürdürmeye devam eden Opel, SUV ve hafif ticari sınıfıyla da yeniliklerine devam ediyor.

SUV modellerinden biri olan Crossland, 200 bin lira için 12 ay vade ve yüzde 0,99 faizli kredi seçeneği ile satışa sunuluyor. Opel’in hafif ticari araç modelleri Combo Life ve Combo Cargo, 200 bin liraya 12 ay vade ve yüzde 1,99 faizli kredi seçenekleri ile tercih edilebiliyor.

Vivaro Cargo ve Vivaro City Van ise 200 bin lira için 12 ay vade ve yüzde 1,99 faizli kredi imkânı sunuyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
ABB EGO şoförlerine stres yönetimi ve empati eğitimi verildi

ABB EGO şoförlerine stres yönetimi ve empati eğitimi verildi