ANASAYFA Otomobil Kia EV3 özellikleri ve Türkiye satış fiyatı belli oldu mu?

Kia EV3 özellikleri ve Türkiye satış fiyatı belli oldu mu?

Türkiye araç piyasasında yeni araçların kaydı devam ediyor. Bir süredir beklenen Kia EV3'ün özellikleri ve Türkiye fiyatının ne kadar olacağı da merak ediliyor. Rekabetçi özellikleri ile dikkati çeken yeni modelin Türkiye'de satışa sunulacağı tarih de araştırılanlar arasında yer alıyor.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Kia EV3 özellikleri ve Türkiye satış fiyatı belli oldu mu?

Kia, daha yüksek satış hacimlerini hedefleyerek uygun fiyatlı modellere dönüş yapacağını açıklamıştı. Türkiye'de araç piyasasında sular durulmazken oldukça yüksek olan fiyatlar nedeniyle yapılan ‘uygun fiyat’ açıklaması dikkati çekti. Kia EV3, konsept versiyonu ile  tasarımındaki değişiklikle gündeme geldi. 

Araç piyasasını yakından takip edenler ‘’Kia EV3 özellikleri ve Türkiye fiyatı ne kadar olacak? Kia EV3 Türkiye'ye ne zaman gelecek?'' sorularına yanıt aramaya başladı. Kia, yeni tam elektrikli SUV modeli EV9 için basın lansmanı düzenledi. Etkinlik kapsamında markanın E-SUV segmentindeki yeni modeli EV9 tanıtılırken, EV3’ün ipucu görselleri paylaşıldı.

YENİ KİA EV3 NE ZAMAN TANITILACAK, FİYATI NE KADAR OLACAK?

Kia,  yüzde 100 elektrikli EV3’ün tanıtımını 23 Mayıs tarihinde gerçekleştirecek. Kia EV3, Hyundai Motor Grubu'nun elektrikli araçlar için geliştirdiği E-GMP platformunu kullanacak ve 400V'luk batarya ile pazara girecek. 

Yurt dışında yaklaşık 50 bin dolarlık başlangıç ​​fiyatıyla satılan Kia EV3 ‘in Türkiye satış fiyatı henüz belli olmadı. Ancak 23 Mayıs'taki dijital dünya lansmanında fiyatın da açıklanması beklenirken bu yılın son çeyreğinde Türkiye’ye getirilmesi planlanıyor.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Mamak Belediyesi vergi mükellefleri için uyarı mesajı yayınladı

Mamak Belediyesi vergi mükellefleri için uyarı mesajı yayınladı