ANASAYFA Otomobil Kış lastiği kampanyaları başladı! Goodyear'dan avantajlı fırsatlar son gün 31 Aralık!

Kış lastiği kampanyaları başladı! Goodyear'dan avantajlı fırsatlar son gün 31 Aralık!

Kış mevsimine sayılı günler kala, araç sahipleri kış lastiği alışverişine başladı. Goodyear da kış kampanyası ile binek, SUV ve hafif ticari araç sahiplerine kış lastiklerini avantajlı bir şekilde satın alma imkânı sunuyor.
yazar
Haber Merkezi
Kış lastiği kampanyaları başladı! Goodyear'dan avantajlı fırsatlar son gün 31 Aralık!

Goodyear'ın 31 Aralık 2023'e kadar geçerli kampanyasında, belirtilen Goodyear markalı, 17 inc ve üzeri binek, SUV ile hafif ticari araç kış lastiklerinden tek seferde 4 adet satın alan katılımcılara ürün ve servis avantajları sunuluyor.

KAMPANYA KAPSAMINDAKİ AVANTAJLAR

Kampanya kapsamında; Goodyear UltraGrip serisinin 19-22 inç arasındaki modellerinin alımında 250 lira, 18 inç modeli alımında 200 lira, 17 inç modeli alımında ise 150 lira tutarında avantajlar uygulanıyor. Avantaj hafif ticari araçlar için Goodyear UltraGrip Cargo modellerinde de 200 lira olarak sunuluyor.

screenshot-18.jpg

KAMPANYAYA NASIL KATILINIR?

Kampanyaya katılmak için katılımcılar, Goodyear Kampanya yazıp 4642'ye yolladıkları SMS sonrasında kendilerine gönderilen aktivasyon koduyla, kampanyanın internet sitesinde yer alan formu doldurarak veya doğrudan internet sitesindeki bilgileri doldurduktan sonra gönderilen aktivasyon kodu ile 'Goodyear Kış Kampanyası'ndan yararlanabiliyor.

screenshot-17.jpg

KIŞ LASTİĞİ NEDEN ÖNEMLİDİR?

Kış lastiği, kış mevsiminde yol tutuşunu ve fren mesafesini artırarak sürüş güvenliğini önemli ölçüde artırır. Ayrıca, karlı ve buzlu yollarda kaymayı önleyerek kaza riskini azaltır.

Kış lastiği satın alırken dikkat edilmesi gereken bazı noktalar şunlardır,

  • Lastiğin aracın modeline ve ebatına uygun olması gerekir.
  • Lastiğin diş derinliğinin en az 4 mm olması gerekir.
  • Lastiğin üretim tarihi yeni olmalıdır.

Goodyear'ın kış kampanyası, kış lastiği satın almak isteyen araç sahipleri için önemli bir fırsat sunuyor. Kampanyadan yararlanarak, kış lastiklerini avantajlı fiyatlarla satın alabilir ve kış mevsiminde güvenli bir sürüş deneyimi yaşayabilirsiniz.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Güneş tutulması ne zaman, hangi tarihte olacak, Türkiye'den görülecek mi?

Güneş tutulması ne zaman, hangi tarihte olacak, Türkiye'den görülecek mi?