ANASAYFA Otomobil Lamborghini ünlü modeli Huracan'ın üretimini durduracaklarını açıkladı

Lamborghini ünlü modeli Huracan'ın üretimini durduracaklarını açıkladı

Dünyanın önde gelen otomobil markası Lamborghini önemli bir açıklama yaptı. Firmanın bir aracının daha tarihe karışacağı öğrenildi.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Lamborghini ünlü modeli Huracan'ın üretimini durduracaklarını açıkladı

Spor ve pahalı araba deyince akla gelen ilk firmalardan olan Lamborghini cephesinden yeni bir bilgi geldi. 10 yıldır firmanın ürettiği Huracan'a veda vaktinin geldiği öğrenildi.

SON 10 ARAÇ DAHA

Araba tutkunlarının severek takip ettiği ve çıkardığı her model ile gündem olan İtalyan araba üreticisi 2014 yılında ilk olarak piyasaya sürdüğü Huracan'ın üretimini durdurma kararı verdiğini duyurdu. Bu modele anlamlı bir son verme hareketine imza atacak firmanın aldığı karar kısa sürede araba gündeminde kendine yer buldu.

Edinilen bilgiye göre Lamborghini Huracan'dan 10 adet daha üretecek ve modelin fişini çekecek. Bu üretimin ardından ise Huracan tarihteki yerini alacak. Üretilecek 10 adet STJ model Huracan'ın 631 beygir gücüne sahip olacağı ifade edildi.

GÖZ KAMAŞTIRAN TASARIM

Otomobil hayranlarını göz kamaştıran bir tasarıma sahip olan Lamborghini Huracan'ın üretilmesinin ardından gözler firmanın ilerleyen yıllarda nasıl bir araç üretim politikasına sahip olacağı şeklinde oldu. Firma diğer markalar gibi elektrikli araç üretme politikasını benimsemişti. Bu bağlamda Lamborghini geçtiğimiz yılın Aralık ayında tarihinin ilk elektrikli arabası olan Lanzador'u tanıtmıştı. Firma geçtiğimiz haftalarda ise yenilenme adımları kapsamında logosunu değiştirmişti.

İlerleyen haftalarda firmanın başka neler yapacağı merak konusu oldu. Ünlü firma dünyanın bir çok noktasından hayranlarını bilgilendirmeye devam ediyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bu hafta hangi şirketler halka arz olacak, halka arz takvimi açıklandı mı?

Bu hafta hangi şirketler halka arz olacak, halka arz takvimi açıklandı mı?