ANASAYFA Otomobil Mart ayı bitmeden otomobil sahibi olabilirsiniz! Suzuki faizsiz kredi desteğini duyurdu

Mart ayı bitmeden otomobil sahibi olabilirsiniz! Suzuki faizsiz kredi desteğini duyurdu

Suzuki'nin resmi internet adresi üzerinden yapılan duyuru ile birlikte belirli modelleri için Mart ayı kampanyasının devam ettiği ifade edildi.
yazar
Sinem GÜVEN
Mart ayı bitmeden otomobil sahibi olabilirsiniz! Suzuki faizsiz kredi desteğini duyurdu

Araç fiyatlarının son yıllarda artmasının ardından vatandaşlar tarafından otomobillere erişim de zorlaşmaya başladı. Durum bu şekilde olunca da otomobil markaları tarafından da belirli dönemlere özel olmak şartı ile araç kampanyaları duyuruldu.

Özellikle de bankalar tarafından verilen kredilerin faiz oranlarının yükselmesi, vatandaşları bankalardan alınan krediler ile otomobil sahibi olma fikrinden uzaklaştırdı. Tam da bu noktada markalar, modellerine özel olarak faizsiz kredi imkanlarını sıfır model araçları için duyurmaya başladı.

SUZUKİ SWIFT MODELLERİ İÇİN MART AYI KAMPANYASINI DUYURDU!

Otomobil sahibi olmak isteyen kişiler için Suzuki tarafından yapılan açıklamalara göre Mart ayına özel sınırlı sayıda faizsiz kredi verileceği duyuruldu. 

Yapılan açıklamalara göre model ve kredi verilecek olan bankalara özel olarak kampanyanın şekillendiği belirtildi.

KAMPANYA KOŞULLARI AÇIKLANDI!

Resmi internet adresi üzerinden paylaşımda bulunan Suzuki swift modeli için duyurulan kampanyanın detaylarını şu şekilde verdi;

1 - Belirtilen %0,0 faizli kredi avantajı, 31 Mart 2024 tarihine kadar, Suzuki Motorlu Araçlar Paz. A.Ş. yetkili satıcılarından satın alınan 2023 ve 2024 model yılı 0 km Suzuki Swift modelinin tüm versiyonlarını kapsamaktadır.

2 - Kredi kampanyası Suzuki Motorlu Araçlar Pazarlama A.Ş.’nin kredi finansal çözüm ortaklarından Garanti Bankası A.Ş ve On Dijital Bankacılık’da geçerlidir.

3 - Belirtilen takas desteği avantajı, 2023 ve 2024 model yılı 0 km Swift modelinin tüm versiyonlarında 29.000 TL’dir, faiz avantajı ile birlikte kullanılabilir. 109.000 TL takas desteği kredi desteği kullanmayan müşterimiz için geçerlidir.

4 - Garanti Bankası A.Ş’de, Belirtilen 0 % faiz oranı, 200.000 TL, 12 ay vadeli bireysel taşıt kredisi için geçerli olup, Garanti Bankası’nda tahsis ücreti BSMV dahil 1150 TL, rehin tesis ücreti 86,65 TL, yıllık maliyet oranı  2,52 %, aylık taksit tutarı 16.666,66 ₺ TL’dir. Sigorta masrafları yıllık maliyet oranı hesaplamaları dahil edilmemiştir.

5 - ON Dijital Bankacılık tarafından belirtilen Sıfır  faiz oranı, 200.000 TL, 12 ay vadeli bireysel taşıt kredisi için geçerli olup, Tahsis ücreti BSMV dahil  0,00 TL , rehin tesis ücreti 119,40 TL, yıllık maliyeti oranı ise 0,00 , aylık taksit tutarı 16.666,66 TL’dir. Sigorta masrafı yıllık maliyet oranı hesaplamalarına dahil edilmemiştir.

NASIL KATILIM SAĞLANIR?

Kampanyaya katılarak sıfır araç sahibi olmak isteyen kişiler Suzuki'nin resmi internet adresi üzerinden iletişime geçebileceği, bununla birlikte Mart sonuna kadar bayilere gitmesi gerektiği belirtildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara Haymana'da bir imam ayağı kırık kargayı ağaçtan alıp tedavisini yaptı!

Ankara Haymana'da bir imam ayağı kırık kargayı ağaçtan alıp tedavisini yaptı!