ANASAYFA Otomobil Mazda Türkiye'den çekildi mi, neden?

Mazda Türkiye'den çekildi mi, neden?

Japon otomotiv üreticisi Mazda'nın Türkiye'den çekilip çekilmediği merak konusu oldu. Mazda Türkiye, konuyla ilgili beklenen açıklamayı yaparken detaylar ortaya çıktı.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Mazda Türkiye'den çekildi mi, neden?

Japon otomotiv üreticisi Mazda hakkında bir takım iddialar gündeme geldi. Vatandaşlar da ''Mazda Türkiye'den çekilecek mi?'' sorusuna yanıt aramaya başladı.

Japon otomotiv üreticisi Mazda, resmi internet sitesi üzerinden yaptığı açıklama ile söz konusu iddialara bir açıklık getirdi. belirsiz süreliğine araç satışının durdurulduğunu açıkladı.

MAZDA TÜRKİYEDEN ÇEKİLDİ Mİ?

''Mazda Türkiye'den çekildi mi?'' sorusu gündemde yer alıyor. Mazda firmasının resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklama sonrasında otomobil tutkunları ''Mazda Türkiye'den çekildi mi, araç satışı yapılmayacak mı?'' sorularına yanıt aramaya başladı.

mazda-turkiyeden-cekildi-mi-neden-001.jpg

Mazda, resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklamada belirsiz süreliğine araç satışının durdurulduğunu açıkladı. Sitede yer alan açıklamada hizmetler ve yedek parça tedariğinin ise devam edeceği bilgisi verildi. Konuya ilişkin net bir açıklama yapılmazken bu duruma satışların azlığının neden olduğu tahmin ediliyor. Yapılan açıklamada 'Belirsiz süre' ifadesi dikkati çekerken satışların ne zaman başlayacağı da henüz bilinmiyor. Konuyla ilgili Mazda firmasının bir tarih açıklaması yapması bekleniyor. Beklenen bu açıklamanın gelip gelmeyeceği ise henüz bilinmiyor.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ezgi Mola'yı taciz eden sanık için istenen ceza belli oldu!

Ezgi Mola'yı taciz eden sanık için istenen ceza belli oldu!