ANASAYFA Otomobil MG'den duyuru! MG4 için Eşarj eşliğinde şarj hediyesi başlıyor

MG'den duyuru! MG4 için Eşarj eşliğinde şarj hediyesi başlıyor

MG Türkiye, kullanıcılarını sevindiren duyuruyu yaptı. Şirket tarafından yapılan açıklamada, MG4 için Eşarj eşliğinde şarj hediyesi kampanyası başlamaya hazırlanıyor.
MG'den duyuru! MG4 için Eşarj eşliğinde şarj hediyesi başlıyor

2021 yılının sonunda Türkiye pazarına giren ve adından oldukça söz ettiren MG, yaptığı son duyuruyla hayranlarını sevindirdi. MG Türkiye, MG4 için Eşarj eşliğinde şarj hediyesi kampanyasına başlıyor. 

Şirket, Türkiye'de elektrikli araçlara olan ilginin artması nedeniyle, talepteki artışı öngörerek stoklarını güçlü tutmaya çalıştıklarını ve bu konuda attıkları adım ile MG4 Electric ve ZS EV modelleri için güçlü avantajlar hazırladıklarını söyledi. 

Hazırlanan avantajlar ile birlikte Eşarj ve MG arasında yapılan anlaşma sonucunda  MG4 Electric modelinde Şubat ayında satın alım yapan kullanıcılara 1 yıllık larj hediye edilecek. Böylelikle Şubat ayında MG4 satın alanlar 1 yıl boyunca şarj parası ödemeyecek. 

HEM TAKAS HEM DE KREDİ DESTEĞİNDEN YARARLANILACAK 

Öte yandan, MG Türkiye'nin Şubat ayı kampanyası ile kullanıcılar, hem takas hem de kredi desteğinden aynı anda faydalanma imkânına sahip olacak. 

Bir diğer elektrikli model olan  ZS EV modeli için de 80 bin TL takas desteği veya 250 bin TL’ye 12 ay vadeli yüzde 0,49 faizli kredi desteği yine şirket tarafından sunulacak. Bu modelleri satın alanlar Wallbox hediyesi veya 1 Yıllık Şarj kartı hediyesine de kavuşacak. 

Haberankara.com 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara'da yapılan operasyonda işlenmemiş Rodyum ve Paladyum ele geçirildi

Ankara'da yapılan operasyonda işlenmemiş Rodyum ve Paladyum ele geçirildi