ANASAYFA Otomobil Mitsubishi Space Star bu paraya helal olsun dedirten özellikleri ile satışta! İşte Space Star özellikleri ve fiyatları

Mitsubishi Space Star bu paraya helal olsun dedirten özellikleri ile satışta! İşte Space Star özellikleri ve fiyatları

Araç sahibi olmak için araştırmalarını sürdüren bireyler için son dönemin dikkati çeken kompakt modellerinden Mitsubishi Space Star'ın özellikleri ve fiyatları merak edildi. Ekim ayında güncellenen fiyatlarla beraber merak edilen ayrıntıları derledik.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Mitsubishi Space Star bu paraya helal olsun dedirten özellikleri ile satışta! İşte Space Star özellikleri ve fiyatları

Ülkemizde sıfır otomobil fiyatlarındaki artışlar devam ediyor. Otomobil fiyatlarındaki artışlar devam ederken her ay yeni gelen yeni zamlarla birlikte otomobil fiyatları yeni rekorlarını kırıyor. Sıfır otomobil almak isteyenler piyasadaki uygun fiyatlı modelleri araştırırken 1 milyon liranın altındaki araç modelleri de çok sayılı miktarda kaldı.

Piyasada 1 milyon liranın altında satılan modeller arasında yer alan Mitsubishi Space Star modeli, ekim ayında güncellenen fiyatları ile dikkati çekti. Sunduğu motor ve renk seçenekleri ile kompakt araç arayışında olanların radarına giren Mitsubishi Space Star modeline dair merak edilen fiyat ve özelliklerin detaylarını Haberankara.com okurları için derledik.

ekran-goruntusu-2023-10-11-143724.png

SPACE STAR, KÜÇÜK ARAÇ SEVENLERİN GÖZDESİ OLDU

Mitsubishi firmasının Space Star modeli satış fiyatıyla son dönemin rağbet gören araçları arasında yer alırken ergonomik yapısı ve spor duruşuyla tercih edilen araçlar arasında yer almayı başardı.

ekran-goruntusu-2023-10-11-143842.png

Araç sahibi olmanın hayalini kuranlar Space Star modelinin özellikleri ve teknik bilgilerinin yanı sıra fiyatını da merak etti. Mitsubishi'nin Space Star modeli, dönemin tasarımı ile dikkat çeken araçları arasında ilk sıralarda yer ediniyor.

ekran-goruntusu-2023-10-11-143752.png

Fiyatı ve ödeme seçenekleri merak edilen Space Star'ın özellikleri araştırma konusu olurken Space Star modeli hakkında Mitsubishi'nin resmi internet sitesi üzerinde detaylı bilgiler yer aldı. Mitsubishi'nin 8 farklı renk skalası ve güvenlik donatımlı modeli Space Star, yollarda konforuna düşkün sürücülerin beklentilerini karşılıyor.

ekran-goruntusu-2023-10-11-143831.png

Mitsubishi mühendisleri tarafından geliştirilen Space Star modeli için yüksek performans ve düşük yakıt tüketimi sunduğu bildirildi. Yeni Space Star ile yolculuklar çok daha keyifli hale gelirken hem şehir içinde hem de uzun yolculuklarda sürüş tarzına hızlı tepkiler veren sportif karakterli Yeni Space Star'ın .yüksek manevra kabiliyeti
ile tasarlandığı açıklandı.

ekran-goruntusu-2023-10-11-143805.png

1,2 litre hacimli MIVEC motor, 71 PS güç ve 102 Nm tork üreterek ani hızlanmalar sırasında
kaliteli performans sunduğu aktarılan Space Star, kompakt ve verimli motoruyla aerodinamik
dış tasarımı sayesinde ortalama 4,9 lt/100 km’lik yakıt tüketimine sahip.

ekran-goruntusu-2023-10-11-143858.png

Kum Sarısı, Metalik Kırmızı, Deniz Mavisi, Titanyum Gri, Yıldız Grisi, Kosmos Siyah, Elmas Beyazı, Şiraz Kırmızısı renkleri ile Mitsubishi Space Star'ın güncel satış fiyatı ise şu şekilde;

Space Star 1.2 INTENSE CVT 2022 891 bin TL'den alıcısına sunuluyor.

ekran-goruntusu-2023-10-11-150336.png

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kahramankazan'da bir otomobilin kaputuna sıkışan kediyi önce kurtardı sonra sahiplendi

Kahramankazan'da bir otomobilin kaputuna sıkışan kediyi önce kurtardı sonra sahiplendi