ANASAYFA Otomobil Mitsubishi'nin en küçüğü! Space Star fiyatları ve özellikleri

Mitsubishi'nin en küçüğü! Space Star fiyatları ve özellikleri

Mitsubishi'nin ailesinin en küçük üyelerinden biri olan Space Star, 2022 yılında Türkiye pazarında sadece tek bir model seçeneğiyle sunuluyor.
yazar
Haber Merkezi
Mitsubishi'nin en küçüğü! Space Star fiyatları ve özellikleri

Mitsubishi Space Star, iki farklı Space Star modeli bulunsa da her ikisi de 1.2 litrelik benzinli motor, İntense donanım paketi ve otomatik şanzımanla donatılmış durumda. Bu nedenle 2022 Mitsubishi Space Star, otomatik vites seçeneği ile sunuluyor ve manuel vites, dizel veya LPG'li motor seçenekleri sunmuyor. İşte 2022 Mitsubishi Space Star'ın fiyatları:

2022-model-mitsubishi-space-star-renk-secenekleri.png

2022 Mitsubishi Space Star'ın Teknik Özellikleri

2022 model Space Star'da 1.2 litrelik, 3 silindirli, 12 valfli bir benzinli motor bulunuyor. Bu motor 71 beygir gücü ve 102 NM tork üretiyor ve sürekli değişken aralıklı (CVT) tam otomatik şanzıman ile birleştiriliyor. Bu kombinasyon, Space Star'ın 0'dan 100 km/s hıza ulaşma süresini 15.8 saniye ve maksimum hızını ise 163 km/s olarak belirliyor.

2022 Space Star'ın yakıt tüketimi fabrika verilerine göre oldukça ekonomik. Şehir içi kullanımda 100 kilometrede 5.8 litre, şehir dışı kullanımda 4.4 litre ve ortalama kullanımda 4.9 litrelik yakıt tüketimine sahip olduğu belirtiliyor. Bu değerler, Space Star'ın gerçek dünya kullanımında da yaklaşık olarak aynı sonuçları verebileceğini gösteriyor.

1794719116a063469e99fa7a9affdec4.jpg

2022 Mitsubishi Space Star'ın boyutları:

Space Star, "A" segmentinde yer alan bir araç olarak kompakt boyutlarıyla dikkat çekiyor. Uzunluğu 3.845 mm, genişliği 1.665 mm ve yüksekliği 1.505 mm olan bu modelin boş ağırlığı ise 900 kilogram. Bagaj hacmi ise 175 litre olarak açıklanıyor.

mitsubishi-mirage-attrage-2020-1.jpg

2022 Mitsubishi Space Star İntense donanımı:

2022 Model Mitsubishi Space Star, güvenlik donanımları bakımından oldukça zengin. Standart güvenlik sistemlerinin yanı sıra, fren destek sistemi, hız sabitleyici, yokuş kalkış destek sistemi, aktif denge kontrolü sistemi, geri görüş kamerası, acil duruş sinyal sistemi gibi ekstra güvenlik özellikleri de bulunuyor. Ayrıca araçta ön ve yan hava yastıkları, perde hava yastıkları, ışıklı ve sesli emniyet kemeri uyarısı gibi güvenlik donanımları da mevcut. Bunun yanı sıra, güçlendirilmiş gövde sistemi ve çocuk kilidi gibi özellikler de bulunuyor.

ankara-tasarim-43.jpg

2022 Mitsubishi Space Star'ın dış ve iç tasarımı:

1. Dış tasarımında: Space Star, krom çerçeveli üst ızgara ve ön tampon, 15 inç alüminyum alaşım jantlar, gövde renginde aynalar ve kapı kolları, stop lambalı arka tavan spoyleri, halojen far sistemi, tamponda gündüz farları, ön sis farları ve LED tipi arka stop lambaları gibi donanımlarla dikkat çekiyor.

2. İç tasarımında: ECO sürüş modu göstergesi, elektrik destekli ve yükseklik ayarlı deri direksiyon ve deri vites topuzu, direksiyondan kumandalı 7 inç dokunmatik multimedya ekranı, Apple CarPlay gibi özellikler bulunuyor. Ayrıca tam otomatik dijital klima, otomatik yanan farlar, yağmur sensörü, arka cam yıkama ve silecek sistemi gibi donanımlar da iç mekanda yer alıyor.

2022-model-mitsubishi-space-star-cvt-sanziman.png

Mitsubishi Space Star 2022 Fiyat Listesi

  • Mitsubishi Space Star 1.2 İntense Otomatik (CVT): 891.500 TL
  • Mitsubishi Space Star 1.2 İntense Otomatik (CVT) Sport Pack: 891.500 TL

Aşağıda Mitsubishi Space Star'ın çıktığı 2022 yılından itibaren ki aylara göre fiyat değişimini görebilirsiniz.

screenshot-18.png

2022 Mitsubishi Space Star, ekonomik yakıt tüketimi, kompakt boyutları ve geniş güvenlik donanımlarıyla dikkat çekiyor. Mitsubishi'nin bu modeli, sade ve şık tasarımı ile de göz dolduruyor.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Hangi ilde kaç şiddetinde deprem bekleniyor? Uzman isim açıkladı

Hangi ilde kaç şiddetinde deprem bekleniyor? Uzman isim açıkladı