ANASAYFA Otomobil O otomobil Türkiye'de ! Hem de 290 bin TL'ye

O otomobil Türkiye'de ! Hem de 290 bin TL'ye

Çin'in en büyük araba firmalarından biri olan Changan Alsvin Türkiye'de satışlarına başlıyor, hem de 290 bin TL'ye sıfır otomobil.
yazar
Haber Merkezi
O otomobil Türkiye'de ! Hem de 290 bin TL'ye

Çin’in en büyük otomobil üreticilerinden biri olan Changan, uygun fiyata Türkiye pazarına giriş yapıyor. Türkiye, Çinli otomobil üreticilerinin dikkatini çekmeye devam ediyor.

araba-2.png

Asya ülkelerinde araba satışlarında zirveden inmeyen Çin bu kez Türkiye'nin pazarlarına geliyor. Türkiye’de de zirve için mücadele edeceğini koyduğu fiyattan belli eden Alsvin rakiplerine göz kırpıyor.

araba-4.png

ÖZELLİKLERİ NELER?

Alsvin bize hiçte yabancı olmayan Egea formatında bir model diyebiliriz. Sedan yapıda gelen otomobilin ölçüleri de Egea ile benzer formlarda. Yani arada önemli bir fark bulunmuyor.
Aracın içine baktığımızda teknoloji açısından oldukça zengin olduğunu görebiliriz.

Öyle ki en boş modelinde bile multimedya ekranı yer alıyor. Alsvin ilk olarak sadece benzinli motor seçeneği ile Türkiye’de pazara çıkacak. Fakat bu fiyat seçeneğiyle bile yok satacağı tahminler arasında

araba3.png

ALSVİN TÜRK PAZARI İÇİN ÇOK HEVESLİ

Changan’ın Türkiye pazarı için çok hevesli olduğu ve sağlam bir giriş yapmak için otomobil fiyatlarını ilk etapta düşük tutacağı edinilen bilgiler arasında. Genel olarak otomobilin tipi de çok fena sayılmaz.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankaralılar dikkat! son başvuru tarihi 20 Eylül olarak açıklandı

Ankaralılar dikkat! son başvuru tarihi 20 Eylül olarak açıklandı