ANASAYFA Otomobil Otomobil tutkunlarının ağzını açık bırakan 2025 Model Porsche Taycan'ın tanıtımı yapıldı

Otomobil tutkunlarının ağzını açık bırakan 2025 Model Porsche Taycan'ın tanıtımı yapıldı

Dünyanın en köklü ve bilinen araba markalarından Porsche yeni arabasını tanıttı. 2025 Model Porsche Taycan elektrikli araçların geldiği son noktayı gözler önüne seriyor.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Otomobil tutkunlarının ağzını açık bırakan 2025 Model Porsche Taycan'ın tanıtımı yapıldı

Ülkemizde ve dünyada pahalı spor otomobiller üretmesi ile bilinen ve dünyanın en kaliteli otomobil markaları arasında üst sıralarda yer alan Porsche yeni ürettiği elektrikli spor arabası 2025 model Taycan'ı ilk kez gösterdi.

donanimhaber.com'da yer alan habere göre Önceki modellere göre çok daha fazla iyileştirmeleri ile bilinen yeni Taycan'ın aylardır testlerinin yapıldığı biliniyordu. Elektrikli araç piyasasında gelinen son noktayı gözler önüne seren model bir çok özelliği bünyesinde barındırıyor.

İYİLEŞTİRMELER YAPILDI

Özellikle yeni nesil elektrikli araçlarda en çok göze batan konu araçların şarj edilmesi süresi olmuştu. Bu konuda da iddialı olan Porsche tarafından yapılan açıklamada aracın %10'dan %80'e sadece 18 dakikada ulaştığı öğrenildi. Menzil konusunda da müşterilerini cezbeden 2025 model Porsche Taycan'ın 587 Km menzile sahip olacağı ifade edildi. Aracın dış tasarımı konusunda da bir çok iyileştirmeler yapıldığı ve bir önceki modelde olmayan farlar ve stop lambaları gibi eklemeler ile daha cezbedici bir hale geldi.

FİYATLAR 99,4 BİN İLE 211,7 BİN DOLAR ARASINDA DEĞİŞİYOR

Son model Porsche'nin fiyatı ile ilgili de meraklar giderildi. Yapılan açıklamada 2025 Porsche Taycan'ın başlangıc fiyatı 99,400 Bin Dolar olarak belirlendi. Taycan'ın modellerine göre fiyatı 211,700 Bin Dolar'a kadar yükseliyor. 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
2024 İBB bursu ikinci taksit ne zaman, ayın kaçında yatacak?

2024 İBB bursu ikinci taksit ne zaman, ayın kaçında yatacak?