ANASAYFA Otomobil Özellikleri ve fiyatı dudak uçuklatan DS 7 Esprıt De Voyage Türkiye'de satışa çıktı

Özellikleri ve fiyatı dudak uçuklatan DS 7 Esprıt De Voyage Türkiye'de satışa çıktı

Ülkemizde araç pazarına yeni otomobiller girmeye devam ediyor. Araç pazarına yeni teknoloji son model araçlar girerken bunların fiyatları da dudak uçuklatıyor. Son olarak DS Automobiles'in özel koleksiyonu olan Esprıt De Voyage, Türkiye'de satışa sunuldu.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Özellikleri ve fiyatı dudak uçuklatan DS 7 Esprıt De Voyage Türkiye'de satışa çıktı

Özellikleri ve fiyatı dudak uçuklatan DS 7 Esprıt De Voyage Türkiye'de satışa çıktı - Küresel araç piyasasında birbirinden yeni ve son teknoloji otomobiller gündem olmaya devam ediyor. Türkiye pazarına da sunulan bu araçlar teknolojik özellikleri ile ilgi çekerken fiyatlarıyla da merak ediliyor. Son olarak DS Automobiles, DS 7 modelinde Opera Ve Performance Lıne donanımlarına ek olarak Esprıt De Voyage koleksiyonunu da Türkiye'de satışa sundu.

ekran-goruntusu-2023-07-22-104604.png

Özellikleri kadar fiyatıyla da merak edilen DS 7 Esprıt De Voyage, sipariş alımına açıldı. DS Automobiles açıklamasına göre sipariş alımına açılan DS 7 Esprıt De Voyage koleksiyonu, BlueHDi 130 motoruna sahip ve özel donanımlarla geliştirilmiş.

DS 7 ESPRIT DE VOYAGE ÖZELLİKLERİ NEDİR?

DS 7 Esprıt De Voyage koleksiyonu, özel donanım özellikleriyle dikkati çekerken kapsamlı Opera donanımındaki DS 7 modellerindeki konfor, güvenlik ve teknoloji donanımlarını barındırıyor. DS 7 Esprıt De Voyage, inci grisi deri döşeme, inci grisi nappa deri orta konsol, özel süslemeli dış dikiz aynası, siyah süslemeler paketi, imzalı kapı eşiği süslemesi ve 19 inçlik Oyama hafif alaşım jantlar ya da 20 inçlik Alexandrıa hafif alaşım jantlar ile farklılaşıyor.

ekran-goruntusu-2023-07-22-104558.png

PREMİUM SUV ÖZEL DS 7 KOLEKSİYONLARI GENİŞLİYOR

Türkiye'de BlueHDi 130, E-TENSE 225, E-TENSE 4x4 300 ve E-TENSE 4x4 360 güç ve aktarma sistemleriyle satışa sunulan DS 7, OPERA ve PERFORMANCE LINE versiyonlarına ek olarak Temmuz 2023 itibarıyla ESPRIT DE VOYAGE koleksiyonu ile de tercih edilebiliyor.

DS 7 ESPRIT DE VOYAGE FİYATI NE KADAR?

DS Automobiles, DS 7 Esprıt De Voyage koleksiyonunu 2 milyon 449 bin 400 liradan başlayan fiyatlarla siparişe açtı.

ds.jpg

Konforun simgelerinden DS 7, yenilenmesiyle beraber segmentinde fark yaratan DS Actıve Scan Suspensıon ve DS Nıght Vısıon gibi teknolojileri sunmaya devam ediyor. Daha fazla otomobil haberi için ''Haberankara.com'' adresini takip edebilirsiniz.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Sızan video sonrası İmamoğlu ve Kılıçdaroğlu bugün ilk kez görüşecek!

Sızan video sonrası İmamoğlu ve Kılıçdaroğlu bugün ilk kez görüşecek!