ANASAYFA Otomobil Renault 5 E-Tech elektrikli modelini Uluslararası Otomobil Fuarı'nda tanıtacak!

Renault 5 E-Tech elektrikli modelini Uluslararası Otomobil Fuarı'nda tanıtacak!

Uluslararası otomobil pazarına yeni modeller dahil olmaya devam ediyor. Yeni otomobil modelleri araç sahibi olmak isteyenlerin gündeminde yer alırken Renault'ın yeni modeli olan 5 E-Tech'in Uluslararası Otomobil Fuarı'nda tanıtılacağı duyuruldu.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Renault 5 E-Tech elektrikli modelini Uluslararası Otomobil Fuarı'nda tanıtacak!

Araç piyasası yeni araç almak isteyenlerin gündeminde yer alıyor. Araç sahibi olmak isteyenlerin araştırmaları devam ederken Renault, yeni model, ile pazara girmeye hazırlanıyor.

2024 Cenevre Uluslararası Otomobil Fuarı'nda yüzde 100 elektrikli modeli Renault 5 E-Tech'in tanıtımını gerçekleştirecek olan şirketten yapılan açıklamada araç piyasasını takip edenlerin gündeminde yer aldı.

RENAULT YENİ MODELİ 5 E-TECH MODELİNİ CENEVRE'DE TANITACAK

Renault, E-Tech elektrikli ve E-Tech full hibrit ürün gamının yanı sıra interaktif avatarı Reno'yu da fuarda tanıtacağını duyurdu. 

Renault, 26 Şubat -  3 Mart tarihleri arasında düzenlenecek olan Cenevre Uluslararası Otomobil Fuarı'nda yerini alacak olan yüzde 100 elektrikli modeli 5 E-Tech'in tanıtılacağı basın toplantısında da merak edilen sorular yanıt bulacak. Renault firmasından yapılan açıklamada "R5volution Is a French Thing" temasıyla oluşturduğu stantta elektrikli ve hibrit olmak üzere yeni modelleri sergilenecek. 26 Şubat tarihinde düzenlenecek olan basın toplantısının ardından modelin detayları da kamuoyunun bilgisine sunulacak.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
MEB müfredat değişikliği ne zaman, hangi sınıflarda, hangi değişiklikler olacak?

MEB müfredat değişikliği ne zaman, hangi sınıflarda, hangi değişiklikler olacak?