ANASAYFA Otomobil Saatlik fırsat duyuruldu başvuru için 34 bin TL yeterli! 2019 model Renault Megane Touch bedavadan biraz pahalıya satılacak

Saatlik fırsat duyuruldu başvuru için 34 bin TL yeterli! 2019 model Renault Megane Touch bedavadan biraz pahalıya satılacak

Otomobil fiyatlarındaki artışlar nedeniyle talebin azaldığı açıklanırken alternatif satışlara yönelen vatandaşlar için Vakıfbank'tan duyuru geldi. 34 bin liralık başvuru bedeliyle 2019 model Renault satışı yapılacağı kaydedilirken detayları Haberankara.com okurları için derledik.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Saatlik fırsat duyuruldu başvuru için 34 bin TL yeterli! 2019 model Renault Megane Touch bedavadan biraz pahalıya satılacak

Türkiye'de otomobil fiyatlarındaki artışlar ve bankalardaki faiz artışları nedeniyle vatandaşların otomobile olan talepleri azaldı. Arz - talep ilişkisindeki dengenin bozulmaması açısından firmalar kampanyalarıyla vatandaşların dikkatini çekerken nakit ihtiyaçlarını gideremeyen vatandaşlar ise daha alternatif satışlara yöneliyor. Uygun fiyatlarla araç sahibi olmak isteyenlere özel Vakıfbank Gayrimenkul tarafından dikkati çeken bir ilan yayımlanırken Vakıfbank, Renault'un Megane Touch modelini 680 bin liradan satışa sundu.

Döviz kurunun artması ile birlikte buna bağlı olan her kalemde fiyat artışı yaşanırken sıfır ve ikinci el araç fiyatları yükselişini sürdürüyor. Yüksek araç fiyatları nedeniyle bütçelerini zorlayan vatandaşlar alternatif bir yol ararken Vakıfbank tarafından hizmete sunulan Vakıfbank Gayrimenkul internet sitesi üzerinden çeşitli araç ilanları yayımlanıyor. Yaptığı araç satışları ile dikkati çeken Vakıfbank, söz konusu ilanlarla vatandaşların dikkatini çekerken 680 bin liralık başlangıç fiyatıyla dikkati çeken Renault Megane Touch 2019 model araca dair detayları derledik. 

VAKIFBANK RENAULT MEGANE TOUCH MODELİNİ 680 BİN TL'DEN SATACAK

Vakıfbank Gayrimenkul, birbirinden farklı marka ve model aracı uygun fiyatlarla ilanlara konu ederken satışların teklif usulü ile yapılacağı açıklandı. Vakıfbank Gayrimenkul sitesinde yer alan ilanda detaylara yer verilirken satışların da teklif usulü ile yapılacağı kaydedildi. Bununla birlikte Renault'un Megane modeli 680 bin liralık fiyatı ile alıcıya sunuldu.

Vakıfbank Gayrimenkul'ün resmi internet sitesi üzerinden yapılan otomobil satışlarında 680 bin liralık başlangıç fiyatı ile 2019 model Renault Megane Touch, araç almak isteyenlerin radarına girdi. Vakıfbank Gayrimenkul'ün araç satışına özel yayımladığı ilana konu olan model hakkında bilgiler de detaylandırıldı. 2019 model Renault markalı Megane Touch modeli 680 bin liralık başlangıç fiyatı ile teklife açıldı. İlanda yer alan detaylı bilgilerde teminat bedeli ve artış miktarına da yer verildi.

RENAULT MEGANE TOUCH 1.5 DCI EDC 110 HP

Araç Türü: Otomobil
Marka: RENAULT
Model Adı: MEGANE


Model Yılı: 2019
Yakıt Türü: Dizel
Şanzıman Türü: Otomatik
Kilometre: 232666


Kasa Tipi: Sedan
Motor Hacmi: 1301-1600 cc
Motor Gücü: 101-125 Hp
Renk: GRİ


Başlangıç Bedeli: 680.000 TL
İhale Katılım Bedeli: 34.000 TL
Minimum Artış: 1.000 TL

 

Vakıfbank'ın sunduğu ilan detaylarına ulaşmak için bankanın gayrimenkul sitesini inceleyebilirsiniz. İhaleye katılım için 34 bin liranın yeterli olduğu kaydedilirken artış miktarı da bin lira olarak açıklandı.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankaralılar dikkat bu defa peş peşe geliyor! Sürücülere gece yarısından itibaren benzine motorine zam şoku

Ankaralılar dikkat bu defa peş peşe geliyor! Sürücülere gece yarısından itibaren benzine motorine zam şoku