ANASAYFA Otomobil Sıfır araç sahibi olmak isteyenlere Toyota yılın ilk kampanyasını duyurdu!

Sıfır araç sahibi olmak isteyenlere Toyota yılın ilk kampanyasını duyurdu!

Yeni bir araç almak isteyen kişiler tarafından araştırılan araç kampanyalarına bir yenisi daha eklendi. Toyota, yeni modeli ile yılın ilk kampanyasını duyurdu.
yazar
Sinem GÜVEN
Sıfır araç sahibi olmak isteyenlere Toyota yılın ilk kampanyasını duyurdu!

Son dönemde araç sahibi olmak isteyen kişiler tarafından artan fiyatlar nedeni ile markalarca yapılan kampanyalar daha fazla ilgi çekmeye başladı. Her ne kadar hükümet tarafından fiyatların düşürülmesi konusunda çalışmalar sürdürülse de fiyatların yüksek oluşu, vatandaşları araç kampanyalarına yöneltti. Bu çerçevede otomobil markaları tarafından da kişilerin cebine daha uygun olması amacı ile kampanyalar sürekli olarak güncellenmeye başladı. 

2024 yılına girilmesi ile birlikte Toyota tarafından yılın ilk kampanyası duyuruldu. 1 Ocak 2024 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere duyurulan bu kampanya kapsamından faydalanmak isteyen kişiler için kampanyanın detaylarına da yer verildi. Bu sayede özellikle de kenarda bir miktar birikimi olan ve sıfır araç sahibi olmak isteyen kişiler için indirim fırsatı olacağını ifade etti. 

TOYOTA'DAN YILIN İLK KAMPANYASI DUYURULDU! 

Duyuru ile birlikte sıfır araç sahibi olmak isteyen kişiler için yeni yıla özel duyurulan kampanya kapsamında indirim uygulanacağı ifade edildi. Corolla Hatchback Hybrid modeli için geçerli olacak olan bu indirim hakkında yapılan indirimin ise internet sitesine özel olarak sunulduğu, fiyatın da bu şekilde güncellendiği belirtildi. 

Konu hakkında Toyota tarafından resmi internet adresinden yapılan duyuru şu şekildeydi; “Sınırlı sayıda online rezervasyona özel Corolla Hatchback Hybrid 220.000 TL’ye varan indirimler ve 1.270.000 TL’den başlayan fiyatlarla.” Duyuruya göre bu kampanyanın da 1 Ocak 2024 tarihinden başlayarak 31 Ocak 2024 tarihine kadar devam ettiği belirtildi. 

TOYOTA COROLLA HATCHBACK HYBRİD MODELİ ÖZELLİKLERİ 

Yayımlanan bu duyurunun ardından vatandaşlar tarafından en çok merak edilen konulardan birinin de aracın özelliklerinin neler olduğu konusu idi. Bu kapsamda aracın başlıca özellikleri şu şekilde verildi;

12.3’’ renkli TFT ekranlı gösterge

Isıtmalı Ön Koltuklar

Kendiliğinden Kararan İç Dikiz Aynası

10.5” Toyota Touch® 2 Multimedya Sistemi

Akıllı Giriş ve Çalıştırma Sistemi

Elektrikli açılabilir panoramik cam tavan

LED Ön Farlar

17” Alüminyum Alaşımlı Jantlar

Kişilerin bu kampanya ile birlikte araç sahibi olabilmesi için 31 Ocak 2024 tarihine kadar yetkili kişilere internet sitesi üzerinden ulaşması gerekmektedir.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Emniyet Genel Müdürlüğü ocak ayında personel alımı yapacak!

Emniyet Genel Müdürlüğü ocak ayında personel alımı yapacak!