ANASAYFA Otomobil Sıfır otomobilde akıllara ziyan kampanya! 180.000 TL indirimle Toyota Corolla!

Sıfır otomobilde akıllara ziyan kampanya! 180.000 TL indirimle Toyota Corolla!

Sıfır kilometre otomobilde Toyota Corolla fırsatı açıklandı. 180.000 TL indirim ile Toyota Corolla satışı yapılıyor. Toyota Corolla için en son indirimli fiyatlar ne kadar oldu?
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Sıfır otomobilde akıllara ziyan kampanya! 180.000 TL indirimle Toyota Corolla!

Sıfır kilometre otomobil satın almak isteyenler için otomobil firmaları kampanyalı fiyatları devreye sokmaya başladılar. Hedeflenen satış rakamlarının uzağında kalan firmalar otomobil satışlarını artırabilmek için tüm imkanları seferber ettiler. Bu şekilde sıfır kilometre araç sahibi olmak oldukça avantajlı hale gelirken sıfır otomobilde fırsat fiyatlaması yapan firmalar arasında Toyota da eklendi.

DÜNYANIN EN ÇOK TERCİH EDİLEN MODELİ!

Toyota dünya çapında faaliyet gösteren bir otomobil firması olarak oldukça büyük bir müşteri kitlesine hitap ediyor. Sadece Türkiye’de değil tüm dünyada Toyota denildiğinde akla gelen ilk otomobil modeli Toyota Corolla oluyor. Bunun da çok geçerli bir gerekçesi bulunuyor. Toyota Corolla’nın geçmişi 50 yılı almış durumda. 50 yıldır bu modelin üretimini ve satışını yapan firma tam bir fenomen model yarattı. Hatta 2022 yılında dünya çapında en çok satılan otomobil modeli Toyota Corolla olmuştu. 2023 yılının satış rakamları ise henüz bu anlamda açıklanmadı.

TOYOTA COROLLA İNDİRİME GİRDİ!

Sıfır kilometre otomobil piyasasında kampanya indirimleri teker teker açıklanıyor. Toyota Corolla model araç için de indirimler açıklandı. Buna göre Toyota Corolla satın almak isteyen müşteriler 180.000 TL’ye kadar kampanya indirimi ile karşılaşıyorlar. Böylece müşteriler 2024 yılının zamlarından etkilenmiyorlar bunun üstüne de bir indirim elde etmiş oluyorlar. Bu avantajlı durumdan dolayı Toyota Corolla için satın alma talepleri oldukça yükseldi.

Toyota Corolla için indirimli fiyat listesi şu şekilde açıklandı:

Toyota Corolla 1.5 Vision Multidrive S: 1.039.500 TL
Toyota Corolla 1.5 Dream Multidrive S: 1.178.000 TL
Toyota Corolla 1.5 Dream X-Pack Multidrive S: 1.259.500 TL
Toyota Corolla 1.5 Flame X-Pack Multidrive S: 1.345.000 TL
Toyota Corolla 1.5 Passion X-Pack Multidrive S: 1.466.000 TL

Öte yandan Toyota Corolla satın alırken kampanya indiriminden yararlanmak isteyen ama bütçesi kısıtlı olanlara da ek bir seçenek sunuluyor. Taşıt kredisi desteği ile ödemenin bir kısmı kredi ile yapılabiliyor. Bu şekilde müşteriler indirim avantajını da kaybetmemiş oluyorlar.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara Şereflikoçhisar Kesimhane Binası çalışmaları hız kesmeden devam ediyor

Ankara Şereflikoçhisar Kesimhane Binası çalışmaları hız kesmeden devam ediyor