ANASAYFA Otomobil Suzuki şubat ayında Swift Hibrit modelini yüzde sıfır faizli kredi seçeneği ile satışa sundu

Suzuki şubat ayında Swift Hibrit modelini yüzde sıfır faizli kredi seçeneği ile satışa sundu

Araç sahibi olmak isteyen vatandaşlar şubat ayına özel fırsatları araştırıyor. Şubat ayında yapılan kampanyalar vatandaşların gündeminde yer alırken Suzuki'den sıfır araç skalasına özel kampanya duyurusu geldi ve bu çerçevede Swift Hibrit modelinin sıfır faizli kredi seçeneği ile satışa sunulacağı aktarıldı.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Suzuki şubat ayında Swift Hibrit modelini yüzde sıfır faizli kredi seçeneği ile satışa sundu

Sıfır araç fiyatları vatandaşların gündeminde yer alıyor. Araç sahibi olmak isteyenlerin piyasa araştırması sürerken otomotiv firmalarının kampanyaları incelenmeye devam ediyor. Otomotiv sektörüne yeni araçlar girerken bu araçların fiyatları araştırma konusu olmaya devam ediyor. 

Otomobil almak isteyenler sıfır araca olan taleplerini sürdürürken kredi faizlerindeki yükseliş de firmaların kredi kampanyaları dikkati çekiyor. Suzuki, araç sahibi olmak isteyenler için kampanya yaptığını duyururken şubat ayına özel teklif firmanın resmi internet sitesi üzerinden duyuruldu.

SUZUKİ'DEN SWİFT HİBRİT MODELİNDE ŞUBAT AYINA ÖZEL KAMPANYA

Suzuki tarafından yapılan açıklamada şubat ayında tüm modellerde kredi ve takas desteği seçeneği sunulduğu, sınırlı sayıdaki 2023 model Suzuki modellerine avantajlı fiyat seçenekleri olduğu kaydedildi. Suzuki tarafından açıklanan kampanyanın detaylarının belli olmasının ardından Swift Hibrit modelindeki indirim de dikkati çekti. 

Suzuki'nin Swift Hibrit modeli;

50 bin TL takas desteği ve 200 bin TL’ye 12 ay vade ve yüzde 0 faizli kredi seçeneğiyle satılıyor. Swift, 2023 model versiyonlarında şubat ayına özel; GL Techno donanımında 1.078.000 TL, GLX Premium donanımında ise 1.138.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Suzuki'nin sunduğu fırsatlardan yararlanmak için firmanın bayilerini ziyaret edebilirsiniz. Bu çerçevede indirim modelin satış kampanyası hakkında da bayilerden bilgi alabilirsiniz. 

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Çağlayan Adliyesi'nde silah sesleri yükseldi! Çağlayan Adliyesi nerede, son durum ne?

Çağlayan Adliyesi'nde silah sesleri yükseldi! Çağlayan Adliyesi nerede, son durum ne?