ANASAYFA Otomobil Tesla Model 2 özellikleri neler, Tesla Model 2’nin fiyatı ne?

Tesla Model 2 özellikleri neler, Tesla Model 2’nin fiyatı ne?

Tesla’nın en ucuz modeli olma özelliği taşıyan Tesla Model 2 hakkında detayları paylaşan Elon Musk, heyecanlandıran açıklamalarda bulundu. Peki, Tesla Model 2 özellikleri neler, Tesla Model 2’nin fiyatı ne?
Tesla Model 2 özellikleri neler, Tesla Model 2’nin fiyatı ne?

Tüm dünyada elektrikli otomobil sektöründe zirvede olan Tesla’nın en ucuz modeli Tesla Model 2 tanıtılmaya başlandı. 

Tesla Model 2 hakkındaki yeni detayları ise Elon Musk’tan geldi. Yaptığı bir röportajda detayları paylaşan Elon Musk, ‘’Daha önce hiç kimsenin görmediği bir araba’’ olacak dedi.

TESLA MODEL 2 ÖZELLİKLERİ NELER?

Elektrikli otomobil devi Tesla, özellikle son dönemlerde farklı pazarlara geçiş yapmaya hazırlanırken uygun fiyatlı modeller üretmek için çalışmalara başladı. 

Tesla’nın yeni uygun fiyatlı modeli hakkında açıklamalarda bulunan Elon Mus, ‘’Düşük maliyetli, yüksek miktarda üretilebilecek bir elektrikli otomobil üzerinde çalışıyoruz." diyerek yüksek bütçelere sahip olmayanlar için sevindirici haberi verdi. 

TESLA MODEL 2’NİN FİYATI NE? 

Musk açıklamalarının devamında Tesla Model 2’nin daha önce hiç kimsenin görmediği bir araba üretim hattına sahip olacağını belirterek, ‘’Bu arabayla birlikte üretimde ortaya koyacağımız devrim akılları baştan alacak. Daha önce hiç kimsenin görmediği bir araba üretim hattına benzemiyor." ifadelerini kullandı. 

Model 2’nin üretimi ise Tesla'nın Austin, Texas'taki tesislerinde yapılacak. Ardından ise Meksika’daki fabrikada üretime devam edilecek. 

Sektörünün devi olan Tesla’nın daha ucuz bir model üreteceği haberi ise elektrikli otomobil tutkunlarının yüzünü güldürdü. İlerleyen günlerde Tesla Model 2 hakkında daha fazla detayın paylaşılması bekleniyor. 

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Karavan tatili yapmak isteyen Ankaralılar için en iyi rotalar! Tatilcilerin gözdesi olacak

Karavan tatili yapmak isteyen Ankaralılar için en iyi rotalar! Tatilcilerin gözdesi olacak