ANASAYFA Otomobil TOGG alacaklar için duyuru geldi! Bu yıl çekiliş yok, kısa sürede teslimat var

TOGG alacaklar için duyuru geldi! Bu yıl çekiliş yok, kısa sürede teslimat var

Türkiye'nin ilk yerli aracı olan TOGG alacak kişiler için bugün yapılan son açıklamalarda 2024 yılı için çekiliş yerine artık kısa süre içerisinde teslim sürecinin başladığı ifade edildi.
yazar
Sinem GÜVEN
TOGG alacaklar için duyuru geldi! Bu yıl çekiliş yok, kısa sürede teslimat var

Bugün TOGG tarafından otomobil sahibi olmak isteyen kişiler için açıklama geldi. Yapılan açıklamalar çerçevesinde araç alacak olan kişiler için artık 2024 yılında kura yerine araçların hızlı bir şekilde teslim edileceği bir döneme girildiğinden bahsedildi. 

Konuya ilişkin yapılan bilgilendirmelere göre 2024'te sipariş veren kullanıcılar T10X'lerini herhangi bir çekiliş olmadan sipariş sırasına, konfigürasyon özelliklerine ve bunlara bağlı üretim planlamasına göre kısa süre içinde teslim alabilecekleri öğrenildi.

TOGG ALACAKLAR İÇİN 2024 YILI İÇİN KISA SÜREDE TESLİMAT! 

Geçtiğimiz sene satışlara başlanan ve o zamandan bu yana ülkenin dört bir yanına üretimlerin yapıldığı, T10X deneyimiyle tanıştıran Togg, bugün Erciyes Kayak Merkezi'ndeki Magna Hotel'de kurulan mobil deneyim merkezinde de kullanıcılarla buluştu.

Daha önce satışlara ilişkin çekişil ve ön sipariş ile devamlılığı sürdüren TOGG tarafından bu buluşma sırasında yapılan açıklamalara göre artık satın alan kişiler için kısa süre içerisinde teslim edileceği öğrenildi.

ARTIK ÇEKİLİŞ OLMAYACAK!

Yetkili kişilerin aktardığı bilgiler baz alındığı zaman 2024'te sipariş veren kullanıcılar T10X'lerini herhangi bir çekiliş olmadan sipariş sırasına, konfigürasyon özelliklerine ve bunlara bağlı üretim planlamasına göre kısa süre içinde teslim alabilecekler.

Bunun yanı sıra da 2024 üretim yılı T10X'lerdeki donanım versiyonları ve içeriklerine bakıldığında, standart 18 inç jantlara sahip olan V1 donanım tipi, kablosuz şarj, anahtarsız giriş, akıllı telefonla akıllı erişim alt yapısı, karartmalı arka camlar ve otomatik kararan iç dikiz aynası özelliklerine sahip "teknoloji ve konfor" paketiyle satış işlemlerinin gerçekleştirileceği ifade edildi. 

Satın almayı düşünen kişilerin bu paketler sayesinde artık uzun süreli bekleyişler olmadan kısa bir süre içerisinde TOGG sahibi olabileceği öğrenilmiş oldu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
ABB Başkanı Yavaş, Nallıhan'da vatandaşlar ile bir araya geldi!

ABB Başkanı Yavaş, Nallıhan'da vatandaşlar ile bir araya geldi!