ANASAYFA Otomobil TOGG'un yeni modeli ne zaman satışa çıkacak, fiyatı ne kadar olacak?

TOGG'un yeni modeli ne zaman satışa çıkacak, fiyatı ne kadar olacak?

Türkiye'nin yerli ve milli aracı TOGG'a olan ilgi devam ediyor. TOGG modellerin trafikte artacağı tarihe ilişkin bazı sorularına yanıt arayan vatandaşlar da hem yeni TOGG modellerini hem de fiyatlarını merak ediyor.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
TOGG'un yeni modeli ne zaman satışa çıkacak, fiyatı ne kadar olacak?

Türkiye'nin yerli ve milli aracı TOGG'un üretimi devam ederken trafikte görülen TOGG sayısında da artış yaşanıyor. TOGG'un X platformu üzerinden paylaştığı yeni modelinin tanıtım videosu sosyal medyada ilgi görürken bir yandan da ‘’Yeni model TOGG ne zaman satışa çıkacak, menzil daha uzun mu olacak?'' sorusuna yanıt aranmaya başladı. 

TOGG'un merakla beklenen sedan modelinden ilk görüntüler paylaşıldı. TOGG'un resmi sosyal medya hesabı üzerinden paylaşılan görüntüler büyük beğeni alırken aracın piyasaya ne zaman çıkacağı da merak edilen konular arasında yer alıyor.

YENİ MODEL TOGG NE ZAMAN PİYASAYA ÇIKACAK?

Las Vegas'ta 9 - 12 Ocak tarihlerinde düzenlenecek CES 2024  görücüye çıkması beklenen yeni model TOGG'un daha önce açıklanan model isimlendirme sistemine göre "T10S" olarak piyasaya sürüleceği tahmin ediliyor. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, sosyal medya hesabından TOGG’un heyecan uyandıran sedan modeli için paylaşım yaparak, yeni modelin dünyanın en büyük tüketici elektroniği fuarı olan ve ABD’de düzenlenen CES’te yerini alacağını duyurdu.

Yeni modelin piyasaya sürüleceği tarihe ilişkin net bir bilgi bulunmazken bakanlığın konuya ilişkin yapacağı açıklama bekleniyor.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Sincan'ın yeni hanımlar konağı açılışına son 2 gün! Sincanlı kadınların yeni gözdesi geliyor

Sincan'ın yeni hanımlar konağı açılışına son 2 gün! Sincanlı kadınların yeni gözdesi geliyor