ANASAYFA Otomobil TOGG'un yeni modeli özellikleri ile adından söz ettirecek!

TOGG'un yeni modeli özellikleri ile adından söz ettirecek!

Türkiye'nin yerli otomobili TOGG, merakla beklenen 2. modelinin teknik özellikleri ile sektöre damga vurmaya hazırlanıyor.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
TOGG'un yeni modeli özellikleri ile adından söz ettirecek!

Üretimi için uzun yıllar hayal kurulan ve gerçeğe dönüşeceği an büyük bir merakla beklenen Türkiye'nin yerli otomobil markası TOGG, geçtiğimiz yıl merakla beklenen ilk modeli T10X'i vatandaşlar ile buluşturmuştu. Söz konusu elektrikli aracı almak isteyen binlerce vatandaştan kura seçimi sonucu belirlenenler araçlara kavuşmuştu.

Geçtiğimiz günlerde ise TOGG üretimini hızlandırdığı  T10X aracının genel sipariş döneminin başladığını duyurmuş ve artık aracın artık satışının kura ile belirlenmeyeceğini ilan etmişti. Yapılan açıklamanın ardından gözler TOGG'un bir diğer modelinin ne olacağına çevrilmişti.

SUV aracını tanıtan TOGG 2. modeli olan T10F'in ilk detaylarını paylaştı. Amerika Birleşik Devletleri'nde düzenlenen CES2024 fuarında merakla beklenen T10F'i ilk kez dünya ile paylaşan TOGG aracın teknik özellikleri ile de adından söz ettirecek.

TOGG T10F TEKNİK ÖZELLİKLERİ NEDİR?

Aracın sadece bir otomobil değil, aynı zamanda hayat kolaylaştıran çözümler sunan bir akıllı cihaz olduğunu vurgulayan TOGG, aracın tasarımının Türk kültürünü doğu ve rasyonel batı kültürü ile birleştirdiğini ifade etti.

Aracın menzili ise vatandaşların olumlu bir tepki vermesine yol açtı. 600 km'lik uzun menzil seçeneği sunan aracın maksimum hızının 218 KM olacağı vurgulandı ve diğer teknik detaylar şu şekilde ifade edildi;

TOGG'un sedan modeli olacak T10F'in önümüzdeki yıl satışa sunulması ve vatandaşların ilk modelinde olduğu gibi yoğun bir ilgi göstermesi bekleniyor. TOGG tarafından da resmi hesaplar aracılığı ile bilgilendirici açıklamalar yapılmaya devam ediliyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Merkez Bankası PPK yılın ilk faiz kararı ne zaman, saat kaçta açıklanacak?

Merkez Bankası PPK yılın ilk faiz kararı ne zaman, saat kaçta açıklanacak?