ANASAYFA Otomobil TOGG'un yeni modeli T10F birbirinden iyi özellikleri ile göz kamaştırıyor

TOGG'un yeni modeli T10F birbirinden iyi özellikleri ile göz kamaştırıyor

TOGG'un yeni sedan modeli T10F modeli tasarımında özelliklerine kadar inceleyenleri kendine hayran bırakıyor. Türkiye'de kullanılan elektrikli araç modelleri arasında en uzun menzile sahip otobillerden biri olacak olan T10F en çok beğenilen özelliği bu oldu.
TOGG'un yeni modeli T10F birbirinden iyi özellikleri ile göz kamaştırıyor

TOGG'un Las Vegas'ta düzenlenen CES 2024'te ilk kez tanıtılan modeli ve Mayıs 2025'de piyasaya sürülecek olan T10F, görünümü ve biribirinden dikkat çekici özellikleri ile otomobil severleri mest etti.



Dünyanın en büyük teknoloji fuarı CES 2024'te tanıtılan T10F çağın özelliklerine uygun tasarımı ve bir sedan modelinden beklenilen özelliklerin üzerinde bir otomobil sunuyor.

T10F'nin T'Sİ TÜRKİYE'DEN GELİYOR

T10F modeli ismindeki T harfi Türkiye ve TOGG'un baş harfelrini temsil ediyor. T'nin yanında bulunan 10 sayısı ise aracın C segmenti olduğunu ifade ediyor. modelin ismindeki son harf olan F ise gövde tipi tamamlayııcı olan fastback kelimesinin ilk harfinden eslinenildi.

FASTBACK GÖVDE OTOMOBİLDE ARTIK YENİ TREND

Otomotiv sektöründe kendine has ve oldukça beğenilen tasarımlaromdan biri olarak kabul edilen fastback gövde tipi, sedan ve hatchback gövte tiplerinden esinliler bulunduruyor. Yoğun olarak sedana has özelliklere sahip olan fastback otomobillerde, tavadan arka tampona kadara araçta kendine has tek bir eğim bulunuyor. Dünyanın önde gelen gelen otomobiv üretileri özellikle elektrikli modellerde artık SUV yerine fastbach tasarımlar tecih edildiği görülüyor.

T10F modelinde klasik bir otobille kıyasla aynalarında kamera şeklinde ayna kullanıldığı görülüyor ve otomobil severler tarafından bu özellik oldukça beğeni topladı.

T10F EN YÜKSEK MENZİL VE BATARYAYA SAHİP ARAÇLARDAN BİRİSİ

TOGG'un yeni modeli T10F'nin en dikkat özelliği menzili ve bataryası oldu. Otomobil severler tarafında en çok endişe duyulan menzil ve batarya konusunda güzel bir deneyim sunuyor. Yeni TOGG modeli ile 600 kilometreye kadar varan menzil seçeceği T10F'i oldukça özel ve kıymetli kılıyor.

T10F, RWD (standart menzil arkadan itişli) ve RWD (uzun menzil arkadan itiş) özelliklerini barındıyıor. Bunun yanı sıra çift motorlu özelliği ile de üç farklı teknik sunacak ve iki donnanım özelliği ile kullanıcılarına birçok avantaj ve yenili sunacak.

T10F ELEKTRİKLİ ARAÇLARA GÜÇ VERME ÖZELLİĞİNE SAHİP

T10F, kullanıcılarına harici bir güç kaynağı kullanılmasına gerek duyulmadan cihazdan elektrikli aletlere enerji aktarabilecek V2L teknolojisine sahip bir şekilde üretildi.

Haberankara.com  

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
ABB Elvankent Aile Yaşam Merkezi öğrencileri 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı!

ABB Elvankent Aile Yaşam Merkezi öğrencileri 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı!