ANASAYFA Otomobil Toyota Corolla modeli için Kasım kampanyasında yüzde 0 faizle 200 bin TL taşıt kredisi duyuruldu!

Toyota Corolla modeli için Kasım kampanyasında yüzde 0 faizle 200 bin TL taşıt kredisi duyuruldu!

Araç sahibi olmak isteyen kişiler için Toyota, Kasım ayının ilk kampanyasını duyurdu. Detayları ile birlikte kredi ve indirim haberini resmi internet hesabından paylaştı.
yazar
Sinem GÜVEN
Toyota Corolla modeli için Kasım kampanyasında yüzde 0 faizle 200 bin TL taşıt kredisi duyuruldu!

Kasım ayına girdiğimiz andan itibaren otomobil markaları tarafından yapılacak olan kampanyalar merak konusu olmuştu. Bu kampanyaları otomobil sahibi olmak isteyen kişiler yakından takip ederken Kasım ayına ilişkin ilk kampanya müjdesi Toyota tarafından yapıldı. Yenilikler ile dolu modellerini sunarken, araç sahibi olmak isteyen kişiler için de bu süreç içerisinde nasıl uygun maliyetler ile bu araçları alabilecekleri aktarılmaya başlandı.

Özellikle de araç fiyatlarında son dönemde yaşanan ani artışlar sıfır araç sahibi olmayı neredeyse imkansız hale getirmeye başladı. Birikimi olan vatandaşlar istedikleri araçlara ulaşmak isterken markalar tek tek büyük kampanyalarını duyurdu. Kasım ayının ilk gününde de müjdeyi Toyota verdi. Yaptığı son kampanya ile birlikte faizsiz taşıt kredisi verileceği öğrenildi.

TOYOTA'DAN KASIM AYI KAMPANYASI DUYURULDU!

Yapılacak olan bu kampanya hakkında merak edilenlerin artmasının ardından konuya ilişkin Toyota tarafından yapılan açıklamalarda Corolla modeli için geçerli olmak üzere 200 bin TL kredi verileceği ifade edilmişti. Bununla birlikte isteyen kişilere özel indirim imkanının da tanınacağı kampanya detaylarında belirtildi.

Kasım ayının sonuna kadar devam edecek kampanyaya ilişkin Toyota tarafından yapılan açıklamalarda şu ifadelere yer verildi; "180.000 TL'ye varan indirim veya 200.000 TL, 12 ay %0 faiz fırsatı

Yılların efsanesi Corolla'nın eşsiz konforu, üst düzey güvenlik ve teknolojisi, kasım ayına özel ve stoklarla sınırlı avantajlarla."

screenshot-49.png

TOYOTA COROLLA ÖZELLİKLERİ

Yapılan açıklamaların ardından kampanyanın detaylarının yanı sıra aracın özellikleri de merak konusu olmuştu. Araç özellikleri hakkında yapılan açıklamalar şu şekilde verildi;

"Türkiye’de üretilen Toyota Corolla Sedan’ın yeni motor seçeneği olan 1.5L Dynamic Force, Avrupa’daki yeni emisyon standartlarını karşılayacak şekilde geliştirildi. Toyota’nın yeni 1.5L Dynamic Force motoru, düşük tüketimi ve çevreci özellikleriyle dikkat çekiyor. Yeni 3 silindirli 1.5 litrelik motor, modern TNGA tasarımı sayesinde daha düşük ağırlığa sahip ve daha az yer kaplıyor. Bununla birlikte yakıt tüketim ve CO2 salımlarında yüzde 17 oranında iyileşme sunuyor.

Yeni 1.5L Dynamic Force, ileri teknolojisi ve geliştirilen özellikleriyle birlikte daha iyi hava yakıt karışımı sunarak daha yüksek termal verimlilik ve daha düşük yakıt tüketimi sağlıyor. Yeni 1.5 litrelik motor, WLTP ölçümlerine göre 127-139 g/km CO2 ve 5.6-6.2 lt/100 km birleşik tüketim değerine sahip. Toyota Corolla Sedan’da tercih edilebilecek 1.5L Dynamic Force motor, 10 ileri otomatik şanzıman veya 6 ileri manuel şanzıman ile eşleştirilebilecek."

Resmi internet sitesi üzerinden araç hakkında bilgilendirmeler yapan Toyota, kampanya dahilinde araç sahibi olmak isteyen kişilerin yetkili bayiler ile iletişime geçmelerinin yeterli olduğunun altını çizdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
THY biletleme sorunu çözüldü mü, uçuşlar ne zaman normale dönecek?

THY biletleme sorunu çözüldü mü, uçuşlar ne zaman normale dönecek?