Toyota Corolla modelinde rezervasyonlu satışa başladı

Türkiye'nin en çok satan sıfır araç markaları arasında yer alan Toyota'nın amiral modelleri arasında bulunan Corolla rezervasyonlu ön satışa sunuldu.

Toyota Corolla modelinde rezervasyonlu satışa başladı

Kendi sınıfının en çok tercih edilen modelleri arasında yer alan Toyota Corolla son dönemde yükselen fiyatları ile dikkat çekerken yine de yoğun taleple karşılaşıyordu. Toyota Corolla modeline özel olarak dijital bayi sistemini hayata geçirdiğini duyurdu.

Yeni sistem sayesinde artık Toyota Corolla araç satın almak isteyen kişiler dijital bayi üzerinden görüntülü görüşme yaparak araçları hakkında detaylı bilgi sahibi olacak. Yine ön ödeme işlemleri de online olarak yapılabilecek ve araç rezervasyonu gerçekleştirilecek. Tüm işlemlerini online olarak yapan kişiler daha sonra bayileri ziyaret ederek işlemlerini tamamlayabilecek ve araçlarını hazır olduğu anda bayilerden teslim alacak.

TOYOTA DİJİTAL BAYİ İLE BAYİYE GİTMEDEN ARAÇ SAHİBİ YAPIYOR!

Toyota tarafından yapılan açıklamada “Dijital Bayi danışmanıyla görüntülü görüşerek aracınız hakkında detaylı bilgi sahibi olabilir ve ön ödemenizi online olarak yaparak aracınızı rezerve edebilirsiniz. Rezervasyonunuz sonrası kalan tüm işlemlerinizi ister online olarak ister bayimizi ziyaret ederek tamamlayabilir, aracınız hazır olduğunda bayinizden teslim alabilirsiniz.” denilerek tüm işlemlerin dijital bayi üzerinden yapılabileceğini duyurdu.

Toyota Corolla modelinde rezervasyonlu satışa başladı

TOYOTA COROLLA 2024 FİYAT LİSTESİ! EN UCUZ COROLLA PAKETİ KAÇ TL?

Toyota Corolla satış fiyatı Mayıs ayı itibari ile 1 milyon 346 bin 500 liradan başlarken donanım paketinde yer alan özelliklere göre fiyatı yükseliyor.

Toyota Corolla modelinde rezervasyonlu satışa başladı - Resim : 2

Ortalama yakıt tüketimi sadece 4,5 LT olan Corolla Hybrid donanımı ile de satışa sunuluyor. 140 HP motor gücü ile güven veren araçta pek çok sürüş destek ve güvenlik önlemi de bulunuyor.

SONRAKİ HABER