ANASAYFA Otomobil Toyota'dan araç sahibi olmak isteyenlere yüzde 0 faizle yılın son kampanyası duyuruldu!

Toyota'dan araç sahibi olmak isteyenlere yüzde 0 faizle yılın son kampanyası duyuruldu!

Sıfır bir araç sahibi olmak isteyen kişiler için Toyota tarafından yayımlanan son kampanya ile birlikte yüzde 0 faiz ile 200 bin TL verileceği öğrenildi.
yazar
Sinem GÜVEN
Toyota'dan araç sahibi olmak isteyenlere yüzde 0 faizle yılın son kampanyası duyuruldu!

Otomobil almak isteyen kişiler için kampanyalar yayımlanmaya devam ediyor! Toyota tarafından Aralık ayına girilmesi ile birlikte kişilerin sıfır otomobil sahibi olabilmesi için son büyük kampanyayı yayımladı. Pek çok modeli için uyguladığı bu kampanyalardan biri de Yaris Cross modelinde oldu.

Vatandaşların son derece ilgisini çeken bu kampanyadan faydalanmak isteyen vatandaşların indirim ya da faizsiz kredi seçenekleri ile kolay bir şekilde sıfır model araç sahibi olabileceği öğrenildi. Kampanya hakkında merak edilenlere ise resmi internet adresleri üzerinden yanıt verildi. 

TOYOTA'DAN FAİZSİZ ARAÇ SAHİBİ OLMAK MÜMKÜN!

Marka tarafından yayımlanan son kredi ile birlikte yeni ve sıfır bir Toyota Yaris Cross sahibi olmak isteyenlere 170 bin TL indirim uygulanacağı öğrenildi. Bununla birlikte indirim istemeyen vatandaşlar için de 200 bin TL tutarındaki kredinin faizsiz 12 ay vade ile verileceği ifade edildi.

Araç almak isteyen kişilerin son derece ilgisini çeken bu kampanya hakkında “Aralık ayına özel avantajlarla şehirli bir SUV'a sahip olma sırası sizde. Yaris Cross'un cam tavanıyla şehrin ışıklarını izlerken üstün teknolojisi sayesinde sürüş konforunuza keyif katabilirsiniz.” şeklinde duyuru yapıldı. Kampanya hakkında merak edilenlere yanıt verilirken, marka tarafından araç alacaklara yılın son jesti yapılmış oldu.

TOYOTA YARİS CROSS ÖZELLİKLERİ!

Kampanyadan faydalanmak isteyen vatandaşlar tarafından en çok merak edilen konulardan biri de aracın özelliklerinin neler olduğuydu. Bu kapsamda marka tarafından sunulan özellikler başlıca şu şekildeydi;

Araç Türü = Binek 

Gövde Tipi = SUV

Motor Tipi = HEV (Benzinli - Elektrikli)

Seri = Yaris Cross

Şanzıman Türü = Otomatik 

Bagaj Hacmi = 397 LT

Yakıt kapasitesi = 36 TL

Uzunluk = 4172 mm

Genişlik = 1765 mm 

Yükseklik = 1595 mm 

Ağırlık 1290 kg

Silindir Hacmi = 1490 cc

Azami tork = 141 mm 

Beygir Gücü = 116 hp

KAMPANYADAN NASIL FAYDALANILABİLİR?

Yılın araç sahibi olmak isteyen kişiler için son kampanyasını duyuran Toyota, yaptığı açıklamalara göre kampanya hakkında daha fazla bilgiye ulaşmak isteyen kişilerin resmi internet adreslerini ziyaret etmeleri gerektiğini ifade etti. Bununla birlikte satın almak ve kampanya kapsamından faydalanmak isteyenlerin de kendi şehirlerinde ya da bölgelerinde bulunan Toyota bayilerini ziyaret etmeleri gerektiği öğrenildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Meteoroloji tek tek açıkladı! O illerde sarı ve turuncu kodlu sağanak uyarısı verildi

Meteoroloji tek tek açıkladı! O illerde sarı ve turuncu kodlu sağanak uyarısı verildi