ANASAYFA Otomobil Toyota'nın son fırsatından yararlanmak için tam 24 saatiniz var! Faizsiz kredi ve 180 bin TL indirim bayilerde

Toyota'nın son fırsatından yararlanmak için tam 24 saatiniz var! Faizsiz kredi ve 180 bin TL indirim bayilerde

Otomobil fiyatları artmaya devam ediyor. Sıfır kilometre otomobillerde fiyat yükselişi sürerken firmalar da daralma endişesi nedeniyle kampanya düzenliyor. Bu kapsamda ekim ayına özel Toyota'nın kampanyaları da devam ediyor.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Toyota'nın son fırsatından yararlanmak için tam 24 saatiniz var! Faizsiz kredi ve 180 bin TL indirim bayilerde

Türkiye'de dövizin yükselişinden etkilenerek fiyat artışına devam eden bir sektör de otomotiv sektörü olarak karşımıza çıkıyor. Araç fiyatlarının arttığı dönemde kredi faiz oranlarının da yükselmesi ile birlikte sıfır otomobil almak da ülke nüfusunun neredeyse yarısı için bir hayal hayaline geldi. Vatandaşlar da bir milyon liranın altında kalan sıfır araç alabilmek için araştırmalarına devam ederken satışları azalan otomobil firmaları da daralma endişesi ile kampanya düzenliyor.

Otomobil almak isteyen vatandaşlar kampanya takibini sürdürürken araç piyasasındaki yükselişler de devam ediyor. Döviz kurundaki fark fiyatlara yansımaya, aylık zamlar gelmeye devam ederken Toyota firmasından dikkatini çeken bir satış kampanyası geldi. Ekim ayına özel olarak kampanya teklifi sunan Toyota, geniş araç yelpazesinde ekim ayı boyunca avantajlı satışlar için müşterilerini bayilerine beklediklerini kaydetti.

TOYOTA EKİM AYINA ÖZEL KAMPANYALARINI SONLANDIRMAYA HAZIRLANIYOR

Toyota, ekim ayına özel fırsatlarıyla dikkati çekti. Toyota Türkiye tarafından yapılan açıklamaya göre ekim ayında araç modelleri için avantajlı kampanya seçenekleri ile satışların yapılacağı kaydedildi. Toyota tarafından yapılan açıklamaya göre;

  • Corolla Sedan,
  • Corolla Cross Hybrid,
  • Yaris Cross,
  • Hilux,
  • Toyota C-HR modellerine yüzde 0 faiz avantajı ya da nakit indirim imkanı 31 Ekim tarihine kadar bayilerde müşterilere sunuluyor olacak.

toyotanin-son-firsatindan-yararlanmak-icin-tam-24-saatiniz-var-faizsiz-kredi-ve-180-bin-tl-indirim-bayilerd.jpg

TOYOTA'^DAN GENİŞ ARAÇ BANDI İÇİN KAMPANYA

  • Toyota tarafından yapılan kampanya kapsamında Corolla Sedan, 180 bin TL'ye varan indirimle 1 milyon 2 bin 800 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu. Ayrıca 250 bin TL'ye 12 ay vade ve yüzde 0 faizli kredi imkanına da yer verildi.

ekran-goruntusu-2023-10-30-173351.png

ekran-goruntusu-2023-10-30-173355.png

  • Corolla Cross Hybrid, Yaris Cross ve Hilux modellerinde sunduğu avantajlarla 250 bin TL'ye 12 ay boyunca faizsiz kredi fırsatı sundu.

ekran-goruntusu-2023-10-30-173358.png

  • Toyota'nın SUV modeli Toyota C-HR ise ekim ayında 120 bin TL'ye varan nakit kampanyası ile 1 milyon 467 bin 400 TL'den başlayan fiyatlara sahip oluyor.

ekran-goruntusu-2023-10-30-173401.png

  • Toyota C-HR modelinde indirim kampanyasını tercih etmeyenler ise 250 bin TL'ye 12 ay vade ve yüzde 0 faizli kredi fırsatından yararlanabiliyor.

Fırsatlardan yararlanmak için Toyota'nın bayilerini 31 Ekim 2023 tarihine kadar ziyaret edebilirsiniz.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Yunus Emre Enstitüsü dünyaya Cumhuriyetin imzasını attı

Yunus Emre Enstitüsü dünyaya Cumhuriyetin imzasını attı