ANASAYFA Otomobil Türkiye'de satılan en pahalı otomobil Bugatti Chiron oldu! Bugatti Chiron özellikleri nedir?

Türkiye'de satılan en pahalı otomobil Bugatti Chiron oldu! Bugatti Chiron özellikleri nedir?

Ülkemizde araba piyasası her dönem ilgi çeken konuların başında gelmekte. Araç tutkunları yaşanan gelişmeleri sıkı bir şekilde takip ediyor.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Türkiye'de satılan en pahalı otomobil Bugatti Chiron oldu! Bugatti Chiron özellikleri nedir?

Ülkemizde son dönemde fiyatı en çok artan ürünler arasında otomobiller geliyor. Dünya genelinde arabaların elektrikli modele geçiş gibi radikal hamleler yapılırken Türkiye'de yaşı çok ilerleyen otomobillerin fiyatları günden güne artıyor.

Türkiye'de en ucuz fiyatta satılan sıfır arabaların neredeyse tamamına yakını 1 milyonun üstüne çıkarken ülke sınırları içerisinde satılan en pahalı araba belli oldu. Spor araba denince akla gelen ilk markalardan olan Bugatti'nin 2023 Chiron modeli satılan en pahalı araba olarak göze çarptı.

Özellikleri ve görünüşü ile kendine hayran bırakan 2023 Bugatti Chiron'un Türkiye satış fiyatı 165 Milyon TL olarak açıklandı. 

BUGATTİ CHİRON NEDİR? 

Bugatti Chiron, Fransız otomobil üreticisi Bugatti tarafından üretilen, ortadan motorlu bir spor otomobildir. Chiron adı, Monakolu yarışçı Louis Chiron'un onuruna verilmiştir. Bugatti Veyron'un halefidir. 2015 yılında konseptin son hali Bugatti Vision Gran Turismo adıyla Frankfurt Otomobil Fuarı'nda tanıtılmıştır. Chiron'un ilk teslim tarihinden öncesinde Bugatti, 200'den fazla ön sipariş almıştır

BUGATTİ CHİRON ÖZELLİKLERİ NEDİR?

Türkiye'de özel bir araba satış sitesinde satılan en pahalı otomobil Bugatti Chiron 2023'ün özellikleri şu şekilde oldu;

Spor arabaların çıkardığı modeller her zaman gündem olabiliyor. Başta Bugatti, Ferrari ve Lamborghini gibi markalar bu alanda adından söz ettiriyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Berzeg Sendromu nedir? Korhan Berzeg'e ne oldu?

Berzeg Sendromu nedir? Korhan Berzeg'e ne oldu?