ANASAYFA Otomobil Ünlü otomobil markası Bugatti 1 adet üretilen yeni modelini duyurdu

Ünlü otomobil markası Bugatti 1 adet üretilen yeni modelini duyurdu

Dünyanın en ünlü otomobil markalarından birisi olan ve ürettiği her araç ile adından söz ettiren Bugatti, sadece 1 adet ürettiği yeni arabasını tanıttı. Üretilen araba tasarımı ve özellikleri ile otomobil tutkunlarını kendisine hayran bıraktı.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Ünlü otomobil markası Bugatti 1 adet üretilen yeni modelini duyurdu

Spor ve marka otomobil denildiğinde akıllara gelen ilk markalardan olan Bugatti yine uzun bir süre adından söz ettirecek bir duyuru yaptı.

BU ARABANIN BENZERİ YOK

NTV.com'da yer alan habere göre ünlü marka sadece bir adet olmak üzere bir araba tasarladı. Markanın geçmişine saygı duruşu niteliğinde olan aracın Bugatti'nin Le Mans yarışına ilk katıldığı model olan Type 50S'den ilham alınarak tasarımı yapıldığı öğrenildi. 1931 yılındaki modelin renkleri ile aynı tonlara sahip olan ve dokunuşları ile Type 50S'i çağrıştıran aracın özellikleri kendine hayran bıraktı.

Sadece bir adet üretilmesi ile ayrı bir ilgi çeken Chiron Super Sport Hommage T50S’in fiyatı bilinmiyor. Bilinmeyen ve insanların merak ettiği bir diğer konu ise bu aracın sahibinin kim olduğu oldu.

DUDAK UÇUKLATAN FİYAT

Özel versiyon olarak üretilen arabanın aynı modeli olan Chiron Super Sport'un şu anda 3.8 milyon dolar dolayında bir fiyatının olmasından dolayı tek üretimlik olan bu otomobilin fiyatının bu rakamın üstünde bir fiyatta olması bekleniyor.

Görsel tasarımı ile de dünyanın dört bir yanından otomobil tutkunlarını kendine hayran bırakan Chiron Super Sport Hommage T50S ile ilgili önümüzdeki günlerde yeni bilgilerin gelmesi bekleniyor. Bugatti güncel olarak son model üretimlerine dair hayranlarını bilgilendiriyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
iOS 18 güncellemesini alacak iPhone modelleri açıklandı

iOS 18 güncellemesini alacak iPhone modelleri açıklandı