ANASAYFA Otomobil Volswagen'den uygun fiyatlı yeni elektrikli otomobil!

Volswagen'den uygun fiyatlı yeni elektrikli otomobil!

Dünyaca ünlü otomobil markaları, elektrikli otomobil üretiminde kıyasıya bir mücadele verirken cep dostu bir haber de Volswagen'den geldi. Şirketin yeni uygun fiyatlı elektrikli otomobilinin ilk görüntüleri ortaya çıktı.
Volswagen'den uygun fiyatlı yeni elektrikli otomobil!

Otomobil devleri, son yıllarda hızla elektrikli otomobil üretimine yoğunlaştı. Dünyaca ünlü markaların kıyasıya rakibi onlarca farklı model ve özelliği sahip seçeneği otomobil tutkunlarına sundu. 

Elektrikli otomobil yarışında yerini alan isimlerden biri de Volkwagen oldu. Şirket, yeni uygun fiyatlı elektrikli otomobilini piyasaya sürmeye hazırlanıyor. SUV'un ilk görüntüleri ile yayınlandı! 

ID.2 VE ID2.ALL'IN İLK TREASERI BEĞENİ TOPLUYOR 

Volkwagen'in elektrikli otomobil modeli SUV,  Volkswagen’in ID.2 ve ID.2all ismi ile piyasaya çıkacak. ID.2 ve ID.2all'ın ilk tanıtım videosu ise şimdiden beğeni toplamaya başlamış durumda. 

Tanıtım videosuna göre ID.2 ve ID.2all, boyut olarak  T-Cross modeli ile benzerlik taşıyor. Özellikle  ID.2all tam bir şehirli SUV özelliği gösteriyor. ID.2 ise boyut olarak Polo ile benzer özelliklere sahip. 

Yeni modeller, 2025 yılında üretime başlanacak. ID.2 4 metre uzunluğunda ve 226 Hp güç üreten elektrikli motor ile piyasaya sürecek.  

BATARYA YÜZDE 10'DAN YÜZDE 80'E 20 DAKİKADA ÇIKACAK 

Elektrikli otomobil severlerin model hakkında en beğendiği özelliklerden biri de bataryalarını yüzde 10 seviyesinden yüzde 80’e sadece 20 dakikada doldurabilmesi oldu. ID2.all SUV versiyonu ise kullanıcılara 490 litrelik dev bagaj hacmi sunacak. 

Volkwagen hayranları ve elektrikli otomobil tutkunları yeni elektrikli otomobilin çıkmasını sabırsızlıkla beklerken, tanıtım videosu şimdiden popülaritesini oluşturmuş durumda. 

Haberankara.com 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Merkez Bankası faiz kararı sonrası dolar ve altın piyasasında taşlar yerinden oynadı!

Merkez Bankası faiz kararı sonrası dolar ve altın piyasasında taşlar yerinden oynadı!