ANASAYFA Otomobil Xiaomi elektrikli otomobil üretiyor! Tanıtım çekimlerinde göz kamaştırıyor

Xiaomi elektrikli otomobil üretiyor! Tanıtım çekimlerinde göz kamaştırıyor

Çinli teknoloji devi Xiaomi, elektrikli otomobilini duyurmaya hazırlanıyor. Merakla beklenen Xiaomi'nin ilk otomobilinin tanıtım çekimleri sızdırıldı. İşte, Xiaomi SU7...
Xiaomi elektrikli otomobil üretiyor! Tanıtım çekimlerinde göz kamaştırıyor

Teknoloji devleri, elektrikli otomobil üretimindeki kıran kırana yarışlarına devam ederken, yarışa katılan bir diğer isim de Çinli teknoloji markası Xiaomi oldu. 

Xiaomi, yakında ilk elektrikli otomobilinin tanıtıma başlayacak. Otomobilde son aşamaya gelinirken meraklılarını sevindiren otomobilin tanıtım çekimlerine ait görüntüler internete sızdırıldı. 

SU7 MERAKLILARININ BEĞENİSİNİ TOPLUYOR 

Xiaomi'nin ilk elektrikli otomobili SU7, kamuflajsız haliyle internette servis edildi. Merakla otomobili bekleyenler ise şimdiden beğenilerini dile getirmeye başladı. 

Sızdırılan fotoğraflara göre, açılıp kapanabilen spoyler ve büyük  Xiaomi yazısının yer aldığı arka kısım ile elektrikli sedan göz kamaştırıyor. Otomobil, sarı, gri ve turkuaz renkleri başta olmak üzere çeşitli renklerle piyasaya sunulacak. 

VERSİYONLARA GÖRE FİYATLARI DEĞİŞKENLİK GÖSTERECEK 

Xiaomi, SU7'ye ek olarak SU7 Pro ve SU7 Max versiyonlarını da piyasaya sürmeyi planlıyor. Böylelikle farklı motor gücü ve özelliklere sahip modeller arasında fiyatlar da değişkenlik gösterecek. Standart SU7'nin fiyatının ise 26 bin 700 dolar civarında olması bekleniyor. 

SIZINTIYI YAPAN KİŞİNİN CEZASI AĞIR OLDU! 

Şirket, gizlilik anlaşmasını ihlal etmesi nedeniyle sızıntıyı yapan kişiye 3 milyon yuan (420  bin dolar) para cezası verdi. 

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
19 Aralık Ankara Ticaret Borsası'nda güncel et fiyatları

19 Aralık Ankara Ticaret Borsası'nda güncel et fiyatları