ANASAYFA Otomobil Yeni C-segment SUV Opel Grandland fiyatı ve teknik özellikleri!

Yeni C-segment SUV Opel Grandland fiyatı ve teknik özellikleri!

Türkiye'de araç pazarı gelişmeye devam ediyor. Araç piyasasına dahil olan yeni modeller de otomobilseverlerin gündeminde yer almaya devam ederken son dönemde yeni Opel Grandland'ın özellikleri ve fiyatı araştırma konusu olmaya başladı. Yeni Opel Grandlan hakkında merak edilenleri derledik.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Yeni C-segment SUV Opel Grandland fiyatı ve teknik özellikleri!

Yeni C-segment SUV Opel Grandland fiyatı ve teknik özellikleri! - Otomotiv sektörü kendini geliştirmeye devam ediyor. Otomotiv sektöründe yeni modeller pazara dahil olmaya devam ederken Opel, C-segment SUV modeli Grandland'in merak konusu olan görsellerini yayımladı. Yeni SUV model, elektrikli güç seçenekleri ile satışa sunulacakken elektrikli ve içten yanmalı motorlu modeli ile pazardaki yerini aldı. 

Teknik ve tasarım açısından yenilenen C segment SUV Grandland, 3D Vizör ve aydınlatmalı Opel logosu ile modern bir görünüm kazandı. 20 inçe kadar ulaşan alaşım jant seçenekleri de aracın görünümünü tamamlarken sürüş deneyimini daha konforlu hale getirmek üzere de yenilendi. 

yeni OPEL GRANDLAND FİYATI NE KADAR?

Güç aktarma organları benzinli hafif hibrit, plug-in hibrit, 73kWh ve 98kWh bataryalı tek ve çift motorlu EV olmak üzere 3 tipte satışa sunulan modelin henüz fiyatı belirlenmedi. Ancak Grandland'in yeni üst segment yerleşimi nedeniyle fiyatların 2 milyon lira bandının üzerinde olması bekleniyor. Mevcut Opel Grandland'ın başlangıç fiyatı 1 milyon 907 bin 900 TL olarak satışa sunuluyor. 

Yenide modelde İki batarya seçeneği sunulacağı ifade edilirken bunlar 73kWh ve 98kWh olacak. Her iki durumda da kabinin altında düz bir yığın halinde aksların arasına monte edilmiş olacak. 73kWh modeli iki motor düzeniyle sunulacak. 

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara Kent Konseyi tarafından hazırlanan tiyatro gösterisi başkentliler ile buluştu

Ankara Kent Konseyi tarafından hazırlanan tiyatro gösterisi başkentliler ile buluştu