ANASAYFA Otomobil Yeni Opel Combo Elektrik ve Zafira Elektrik özellikleri ile dikkat çekiyor!

Yeni Opel Combo Elektrik ve Zafira Elektrik özellikleri ile dikkat çekiyor!

Otomotiv piyasası yakından takip ediliyor. Ülkemize yeni otomobil marka ve modelleri girmeye devam ederken Opel'in yüksek teknolojiyle donatılmış elektrikli motoruyla güçlendirilen yeni Combo Elektrik, araç sahibi olmak isteyenlerin dikkatini çekiyor.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Yeni Opel Combo Elektrik ve Zafira Elektrik özellikleri ile dikkat çekiyor!

Türkiye'de otomotiv sektöründe hareketli günler yaşanıyor. Otomotiv sektöründe yeni araçlar piyasaya sürülmeye devam ederken Opel, yüksek teknolojiyle donatılan yeni Combo Elektrik'i tanıttı. Yüzde yüz elektrikli yapısıyla uzun seyahatleri verimli ve çevreci bir deneyim haline getirdiği aktarılan Opel Combo Elektrik ve Zafira Elektrik, gelişmiş teknolojilerle dikkati çekiyor.

Tek şarjla daha uzun menzil sunan yeni Opel Combo Elektrik ve Zafira Elektrik, sürücülerine konfor ve güvenlik seviyesiyle Opel'in en gelişmiş teknolojilerini bir arada sunuyor.  

OPEL'İN YENİ ELEKTRİKLİ MODELLERİ YÜKSEK SEVİYE TEKNOLOJİ BARINDIYOR

Yeni Opel Combo Elektrik, elektrikle etkinleşen güneş koruması ve çok yönlü baş üstü saklama al anlarına sahip panoramik tavanı ile konforlu seyahat deneyimi sunuyor. Opel'in hayatı kolaylaştıran yeniliklerinden biri olan ve bagaj kapağından bağımsız olarak açılan arka cam, kargo alanına pratik erişim imkanı sunuyor.  

Opel'in yüksek teknolojiyle donatılmış elektrikli motoruyla güçlendirilen yeni Combo Elektrik, tamamen elektrikli yapısıyla uzun seyahatleri verimli ve çevreci bir deneyim haline getiriyor. 50 kWh boyutundaki batarya, yolcu ve bagaj bölmesinde kullanım pratikliği ve ek hacim sağlıyor. 

WLTP'ye göre tek bir şarjla 330 kilometreye kadar yol kat edebilen Combo Elektrik, maksimum verimlilik ve düşük tüketimi ile öne çıkıyor. Isı pompası, bataryayı koruyarak Combo Elektrik'in bir önceki nesle göre 50 kilometre daha fazla menzil sunmasına katkı sağlıyor. 

 Yeni Combo Elektrik, 100kW/136 HP güç ve 260 Nm tork ile performans beklentilerini iyi bir şekilde karşılıyor. 135km/s maksimum hıza uluşabilen Opel Combo Elektrik, sürüş gereksinimlerine bağlı olarak Eco, Normal ve Power olmak üzere 3 farklı sürüş modu arasında seçim imkanı sağlıyor.

Yeni Combo Elektrik ve Zafira Elektrik üst düzey güvenlik donanımlarıyla her yol koşulunda maksimum güveni sunuyor. Her biri toplamda 18 adede kadar ileri teknolojiye sahip sürüş destek sistemleri, her iki modelde de yer alıyor. İki modelin güncel fiyatı ise henüz bilinmiyor. 

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Sinan Kaloğlu basın toplantısında konuştu! Rakip 2 şutla 2 gol buldu

Sinan Kaloğlu basın toplantısında konuştu! Rakip 2 şutla 2 gol buldu