Yeni Peugeot 3008 ülkemizde Eylül'de trafiğe çıkacak

Ürettiği araba modelleri ülkemizde yıllardır sevilerek kullanılan Peugeot bir modelini daha satışa sunmaya hazırlanıyor. Özellikle son yıllarda beğenilen araçlar piyasaya süren Fransız firmasının bu araçta alacağı satış rakamı merak ediliyor.

Yeni Peugeot 3008 ülkemizde Eylül'de trafiğe çıkacak

Otomobil dünyasında sedan diye tabir edilen araç gövde tipi yavaş yavaş geri plana düşmeye devam ediyor. SUV diye tabir edilen daha geniş hacimli araçlar daha çok tutuluyor.

Dünya genelinde milyarlarca araç satış rakamını yakalayan Peugeot, yeni SUV araçları 3008 ve E-3008'i Türkiye pazarına sokmaya hazırlanıyor. Firmadan gelen bilgilere göre bu iki yeni model sonbaharda Türkiye'de sürülebilecek.

İKİ FARKLI YAKIT ÇEŞİDİ

Söz konusu modeller ile kullanıcılar tam 525 kilometrelik bir yol mesafesi yakalayacak. 3008 isteyene sadece elektrikli isteyene ise hibrid olarak sunulacak. Bu iki farklı yakıt tüketim seçeneğinden sürücüler kendisine uygun olanı seçebilecek.

Yeni 3008, görsel olarak adından söz ettirici tasarımına ek olarak yol tutuş ve sürüş rahatlığı ile de kullanıcılara kendisini sevdiriyor. Günümüzde sürücülerin en çok aradığı konfor ve zahmetsiz güçlü performansı bünyesinde bulunduran 3008'in trafikte göstereceği performans merakla bekleniyor.

DENEYİMİ MERAK EDİLİYOR

Günümüz araçlarında en ilgi çeken özelliklerden sürüş destek sistemleri ile 3008 ve E-3008 ilgi çekiciliğine bir özellik daha ekliyor. Peugeot'un bir kaç ay sonra yollara çıkaracağı araç bir çok kişi tarafından bekleniyor.

Kaynak: Anadolu Ajansı
SONRAKİ HABER