ANASAYFA Otomobil Yeni Peugeot E-2008 Altın Direksiyon ödülüne layık görüldü

Yeni Peugeot E-2008 Altın Direksiyon ödülüne layık görüldü

Türkiye araç pazarında adından söz ettiren Peugeot, başarılı modelleri arasına bir yenisini daha ekledi. Marka, en başarılı modellerinden biri olan yeni Peugeot E-2008 ile "Altın Direksiyon" ödülüne layık görüldü.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Yeni Peugeot E-2008 Altın Direksiyon ödülüne layık görüldü

Ülkemizde otomotiv pazarı büyümeye devam ediyor. Birbirinden yeni marka ve modeller piyasaya dahil olmaya devam ederken satış rakamları ve yenilenen yüzü ile dikkati çeken marka Peugeot, aldığı bir ödülle daha adından söz ettirdi.

Peugeot, en başarılı modellerinden biri olan yeni Peugeot E-2008 ile "Altın Direksiyon" ödülüne layık görüldü. Peugeot tarafından yapılan açıklamaya göre, E-2008, "Küçük Otomobiller" segmentindeki rakiplerini geride bırakarak AUTO BILD ve BILD am Sonntag okuyucularının yanı sıra uzman jüri tarafından da sınıfının en iyisi seçildiği öğrenildi. Alınan ödüle ilişkin detaylar da paylaşıldı.

YENİ PEUGEOT E-2008, "ALTIN DİREKSİYON" ÖDÜLÜNÜ KAZANDI

Peugeot E-2008, Axel Springer Verlag tarafından düzenlenen "Altın Direksiyon" ödülünün bu yılki sahibi oldu. Modelin geniş ön cephesinde gövde renginde dikey uygulamalar yer alıyor.

yeni-peugeot-e-2008-altin-direksiyon-odulune-layik-g.jpg

Bu uygulamalar, farlarla birleşerek güçlü bir görünüm kazandırıyor. Işık imzası, ön tamponun parlak siyah yan hava girişlerine entegre edilen üç dikey pençeyle dikkati çekiyor.

yeni-peugeot-e-2008-altin-direksiyon-odulune-layik-goruld.jpg

Led stop lambaları, otomobilin genişlik algısını güçlendiren ince ve zarif, iç içe yer alan üç yatay çift sıra pençeden oluşuyor. Ayrıca geri vites lambaları ve sinyaller de led olarak sunuluyor. Peugeot E-2008'in kabininin kilit unsurlarından biri olarak Peugeot i-Cockpit dikkati çekiyor. Peugeot E-2008'in yeni dijital gösterge paneli göz hizasında, direksiyon simidinin hemen üzerinde ideal bir konuma sahip.

yeni-peugeot-e-2008-altin-direksiyon-odulune-layik-gorul.jpg

10 inçlik dijital ekran, modern bir tasarıma sahip ve yeni nesil Peugeot i-Connect Advanced bilgi-eğlence sistemini kontrol etme olanağı sağlıyor. Olayların merkezindeki kompakt direksiyon, Peugeot i-Cockpit'in mimarisinin temel unsurlarından biri olmayı sürdürüyor, benzersiz çevikliği ve hareket hassasiyeti sunarak sürüş keyfini 10 kat artırıyor.

yeni-peugeot-e-2008-altin-direksiyon-odulune-layik-goruldu.jpg

Ödül alan model Türkiye'de de tercih sebebi olmaya devam ediyor. Satış fırsatları için Peugeot firmasının bayilerini ziyaret edebilirsiniz.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Cebinde Akbank kartı olanlara Sarı Cuma kampanyası ile 5800 TL kazanma şansı

Cebinde Akbank kartı olanlara Sarı Cuma kampanyası ile 5800 TL kazanma şansı