ANASAYFA Otomobil Yeni Volkswagen Golf 2024 modeli ile Türkiye pazarında!

Yeni Volkswagen Golf 2024 modeli ile Türkiye pazarında!

Alman otomobil üreticisi Volkswagen, gelecek yıl Türkiye pazarında satışa sunmayı planladığı makyajlı Volkswagen Golf modeliyle ilgili detayları açıkladı.
yazar
Haber Merkezi
Yeni Volkswagen Golf 2024 modeli ile Türkiye pazarında!

Yeni Volkswagen Golf 2024 modeli ile Türkiye pazarında!

Alman otomobil üreticisi Volkswagen, gelecek yıl Türkiye pazarında satışa sunmayı planladığı makyajlı Volkswagen Golf modeliyle ilgili detayları açıkladı. Yeni Golf, Türkiye'de manuel vites seçeneğiyle bulunacak.

ankara-100.jpg

Yeni Golf ve Emisyon Standartları

Volkswagen, 2024 yılında Golf modelinin güncellenmiş versiyonunu piyasaya sürmeyi hedefliyor. Bu güncelleme, aracın Euro 7 çevre standartlarına uyumlu hale getirilmesini içeriyor. Bu amaçla, manuel şanzıman seçeneğinin kaldırılması gündemde. Böylece emisyon değerlerinin düşürülmesi hedefleniyor. Manuel şanzımanlı bir Golf GTI modeli, otomatik şanzımanlı versiyonuna göre sadece küçük bir emisyon farkına sahipken, yıllık üretimler dikkate alındığında bu fark markanın emisyon hedeflerine önemli bir etki edecek.

Ankaralılar bu adreste buluşuyor! TIKLA INSTAGRAM SAYFAMIZI TAKİP ET

ankara-2023-08-15t115222-850.jpg

Türkiye Pazarında Manuel Vitesle

Türkiye pazarında makyajlı Volkswagen Golf, Impression donanım seviyesinde manuel vitesle bulunmaya devam edecek. Bu tercih, Türkiye'deki otomobil kullanıcılarının tercihlerine uygun bir seçenek sunmayı amaçlıyor.

ankara-99.jpg

Yeni Sürüş Asistan Teknolojileri ve Güncellemeler

Makyajlı Golf modelinde yeni sürüş asistan teknolojilerine de yer verilecek. Bu teknolojilerden biri, otomatik park fonksiyonunun güncellenmiş versiyonu olan Park Asistanı olacak. Bu özellik sayesinde sürücüler, park manevralarını akıllı telefonlarıyla uzaktan gerçekleştirebilecekler. Golf, ayrıca 50 metreye kadar olan park manevralarını kaydedebilir ve kendi kendine park edebilir hale gelecek.

Teknik Detaylar ve Hibrit Motorlar:

Güncellenen Golf modelinde şarj edilebilir hibrit motorlara odaklanılacak. eHybrid ve GTE versiyonları için 1.4 litre dört silindirli motorlar yerine EA211 Evo kodlu 1.5 litre turbo dört silindirli motorlar kullanılacak. Bu geçişle birlikte daha fazla güç ve daha büyük batarya kapasitesi sunularak, elektrikli sürüş menzili artırılacak.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara'da ekipler teyakkuzda! Kaçakçılıkla mücadele kapsamında 19 şüpheli gözaltında

Ankara'da ekipler teyakkuzda! Kaçakçılıkla mücadele kapsamında 19 şüpheli gözaltında