ABB Başkanı Yavaş, İYİ Parti Genel Başkanı Akşener'i ziyaret etti!

Ankara'da sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i ziyaret etti. Ziyaretin ardından basının ilgisini de hayli yoğundu.

ABB Başkanı Yavaş, İYİ Parti Genel Başkanı Akşener'i ziyaret etti!

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i ziyaret etti. İYİ Parti Genel Merkezi'ndeki ziyaret yaklaşık yarım saat sürdü.

ABB Başkanı Yavaş, ziyaretin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı. ABB Başkanı Yavaş, yaptığı açıklamada İYİ Parti Genel Başkanı Akşener'e CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in selam ve sevgilerini ilettiğini söyledi.

''BUNDAN SONRASI İÇİN BİR GELİŞME OLUR MU OLMAZ MI BİLMİYORUM''

ABB Başkanı Yavaş, ziyaretine ilişkin, "Bundan sonrası için bir gelişme olur mu olmaz mı bilmiyorum. Yani bir içerik olarak ben bir şey isteme durumunda da değildim. Çünkü sonuç itibarıyla partilerin de yetkili kurulları var. Sadece onu ilettim ve daha sonrasında herhalde parti kurulları gerek görürlerse bir açıklama yaparlar." şeklinde konuştu.

aa-20231123-33002347-33002340-ankara-buyuksehir-belediye-baskani-yavas-iyi-parti-genel-baskani-akseneri-ziyaret-etti.jpg

Basın mensubunun "Akşener'in sizi destekleme konusunda herhangi bir değerlendirmesi oldu mu?" sorusuna ABB Başkanı Yavaş, "Nezaket ziyareti. Ben o konulara hiç girmedim. Şimdi benim öyle bir yetkim yok, talep etme yetkim de yok. Ben sadece yeni seçilen genel başkanın selamlarını ilettim." yanıtını verdi.

aa-20231123-33002347-33002341-ankara-buyuksehir-belediye-baskani-yavas-iyi-parti-genel-baskani-akseneri-ziyaret-etti.jpg

CHP Genel Başkanı Özel'in İYİ Parti Genel Başkanı Akşener ile görüşüp görüşmeyeceğinin sorulması üzerine de ABB Başkanı Yavaş, "Buna artık kendileri karar verirse bilgilendirirler herhalde." dedi.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER