ANASAYFA Politika AK Parti Ankara dahil 3 il için kritik bir çaba sarf edecek!

AK Parti Ankara dahil 3 il için kritik bir çaba sarf edecek!

2024 Türkiye Yerel Seçimleri'ne aylar kala AK Parti hazırlıklara başladı. Böylelilikle AK Parti'nin gündeminde Ankara dahil 3 ile CHP belediyelerin elinden almak var.
yazar
Haber Merkezi
AK Parti Ankara dahil 3 il için kritik bir çaba sarf edecek!

31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşecek 2024 Türkiye Yerel Seçimleri'ne aylar kala AK Parti hazırlıklara başladı.

Seçime özel AK Parti’de gerçekleşen strateji toplantısında İstanbul, Ankara ve İzmir Büyükşehir Belediyelerine özel bir sunum yapıldı.

AK Parti Genel Başkanvekili Efkan Ala, AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Genel Sekreter Fatih Şahin ile Genel Başkan Yardımcıları Ali İhsan Yavuz, Hamza Dağ, Mustafa Şen, Çiğdem Karaaslan, Yusuf Ziya Yılmaz, Ömer İleri, AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler ve Grup Başkanvekilleri Özlem Zengin, Muhammet Emin Akbaşoğlu ve Leyla Şahin Usta’nın yer aldığı toplantıda kampanya sürecinin belirlenmesi için çalışmalar başlandı.

Toplantıya katılan Genel Başkan Yardımcıları Ali İhsan Yavuz ve Çiğdem Karaaslan bir sunum gerçekleştirdi.

ANKARA DA DAHİL 3 İL İÇİN AYRI PARANTEZ

Yavuz’un sunumunda, CHP’de olan belediyelerin geri alınması ele alınırken İstanbul, Ankara ve İzmir Büyükşehir Belediyelerinin kazanılması için ayrı bir parantez açıldığı öğrenildi.
Öte yandan toplantıda paylaşılan bu fikir, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a Körfez turunu tamamlamasının ardından düzenleyeceği AK Parti'de Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) toplantısında sunulacak..

Ayrıca AK Parti’de Mart 2024 yerel seçimleri için adaylık başvurularının kasım ayının ilk haftası, temayül yoklamalarının ise kasım ayının ikinci haftası yapılmasının planlandığı öğrenildi.

Öte yandan 2024 Türkiye Yerel Seçimleri her hangi bir ertelenme olmazsa 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşecek.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Son dakika! Ankara Fırıncılar Odası ekmeğe yüzde 40 oranında zam yapıldığını açıkladı

Son dakika! Ankara Fırıncılar Odası ekmeğe yüzde 40 oranında zam yapıldığını açıkladı