ANASAYFA Politika AK Parti Ankara İl Başkanı Özcan, ABB'nin borçlanma yetkisi talebini değerlendirdi

AK Parti Ankara İl Başkanı Özcan, ABB'nin borçlanma yetkisi talebini değerlendirdi

Geçtiğimiz günlerde Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi toplantısında belediye çeşitli konularda tartışma yaşandı. ABB'nin Tatlar Atıksu Arıtma Tesisi için kredi talebinin reddedilmesini değerlendiren AK Parti Ankara İl Başkanı'ndan yeni eleştiri geldi.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
AK Parti Ankara İl Başkanı Özcan, ABB'nin borçlanma yetkisi talebini değerlendirdi

AK Parti Ankara İl Başkanı Özcan, ABB'nin borçlanma yetkisi talebini değerlendirdi - Ankara gündeminde yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan, Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin (ABB) 19 milyar 106 milyon 854 bin 554 lira borçlanma yetkisinin bulunduğunu belirterek yeni bir tartışma konusu yarattı.

AK PARTİLİ ÖZCAN'DAN ABB'YE YENİ ELEŞTİRİ

AK Parti Ankara İl Başkanı Özcan, yaptığı yazılı açıklamada ABB Başkanı Mansur Yavaş'ın 4 milyar 300 milyon lira borçlanma yetkisi olmasına rağmen Tatlar Atıksu Arıtma Tesisi için Büyükşehir Belediye Meclisi'nden 5 milyar liralık borçlanma yetkisi istediğini, bunun reddedilmesi üzerine de belediyenin internet sitesinden algı operasyonuna başladığını ifade etti.

Ankaralılar bu adreste bir araya geliyor! TIKLAYIN INSTAGRAM SAYFAMIZI TAKİP EDİN

Büyükşehir Belediye Meclisince farklı tarihlerde toplam 19 milyar 106 milyon 854 bin 554 lira borçlanma yetkisi verildiğine dikkati çeken AK Parti Ankara İl Başkanı Özcan, '''Engelleniyoruz, hizmet etmemize izin verilmiyor, algısı oluşturmaya çalışan Yavaş, ne hikmetse bu borçlanma yetkilerinin hiçbirini kullanmadı. Yavaş değil miydi 350 milyon liranın Polatlı-Gölbaşı hatları ve Tatlar Atıksu Artıma Tesisi'nin yapımı için yeterli olacağını söyleyen? Yavaş'a soruyorum. İstediğiniz bütün borçlanma yetkilerine yüzde 98 oranında olumlu cevap verildi. Şu anda ocak ayında size verilen 5 milyar liralık borçlanma yetkisiyle toplam 19 milyar 106 milyon 854 bin 554 lira borçlanma yetkiniz var. Bu borçlanma yetkilerini neden kullanmıyorsunuz da Meclisten hala 5 milyar liralık borçlanma yetkisi istiyorsunuz? Buna rağmen istediğiniz verilmedi diye algı oyunları ile halkı kandırmaya çalışıyorsunuz." ifadelerine yer verdi. Tatlar Atıksu Arıtma Tesisi ile ilgili olarak yeni bir eleştiri yapan AK Parti Ankara İl Başkanı Özcan'ın açıklamalarına ise ABB'den gelecek yanıt merakla bekleniyor.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Hyundai Kona Türkiye'de! Satış fiyatı ve özellikleri belli oldu!

Hyundai Kona Türkiye'de! Satış fiyatı ve özellikleri belli oldu!