AK Parti'nin kamp tarihleri belli oldu

AK Parti'de genel merkez yöneticileri, milletvekilleri, belediye başkanlarıyla kamp yapılacağı bildirildi. Yapılacak kampa ilişkin detaylar sorgulanmaya başlarken AK Parti'de kamp tarihleri de belli oldu.

AK Parti'nin kamp tarihleri belli oldu

ANKARA (AA) - Kamuda Tasarruf ve Verimlilik Paketi, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ile Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in katılımlarıyla Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde açıklandı. Yerel seçimlerin ardından değişime gitme kararı alan AK Parti'de bu değişim 2 K formülü ile hayata geçirecek. Kamp ve kongre ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın deyimiyle "partideki oy ile birlikte kan ve ruh kaybı" ortadan kalkacak.

Bu çerçevede AK Parti'de kamp tarihleri belli oldu. AK Parti, genel merkez yöneticileri ve milletvekilleriyle 7 - 8 Haziran'da, belediye başkanlarıyla 1 - 2 Temmuz'da kamp yapılacağını duyurdu.

AK PARTİ'NİN KAMP TARİHİ AÇIKLANDI

AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin, yaptığı yazılı açıklamada, AK Parti'nin Türk siyasi kültürüne kazandırdığı önemli müesseselerden biri olan ve artık gelenekselleşen istişare ve değerlendirme toplantılarına iki yeni halkayı ekleyeceklerini belirtti.

AK Parti'nin kamp tarihleri belli oldu

AK Parti Genel Sekreteri Şahin, “7-8 Haziran'da Kızılcahamam'da genel merkez yöneticileri ve milletvekilleriyle, 1-2 Temmuz'da genel merkez konferans salonunda belediye başkanlarıyla yapılacak istişare ve değerlendirme toplantılarında 31 Mart seçimlerinin sonuçları değerlendirilerek, izlenecek yeni yol haritası belirlenecek.'' ifadelerini kullandı. Söz konusu kamp tarihlerinin belli olmasının ardından yapılacak olan görüşmelerde parti için yeni yol haritalarının belirleneceği ifade edildi.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER