Ali Babacan'dan çok konuşulacak iddia: Ankara'da okulların önünde madde satılıyor!

Özel bir televizyon kanalının canlı yayınına katılan DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. Ali Babacan, Etimesgut'ta okulların önünde madde satıldığını iddia etti.

Ali Babacan: Ankara'da okulların önünde madde satılıyor!

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, katılmış olduğu bir televizyonun canlı yayınında çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. Babacan, Etimesgut'ta okulların önünde madde satıldığına bizzat şahit olduğunu iddia ederek okulların yakın çevresinde bulunan esnafında bu bilgiyi teyit edebileceğini ifade etti.

OKULLARIN ÖNÜNDE MADDE SATIŞI YAPILIYOR İDDİASI!

Canlı yayında düzenlenen yasaklı madde operasyonlarını değerlendiren Ali Babacan "Son yapılan operasyonlar... 'Türkiye'de kimse dokunulmaz değil. İstediği kadar ünlü olsun, ne olursa olsun. Bu yanlış işi yapıyorsa, uyuşturucu kullanıyorsa veya ticaretini yapıyorsa kimsenin gözünün yaşına bakılmaz.

Herkese her an operasyon yapılabilir ve herkes gözaltına alınabilir. Suçu varsa tutuklanabilir, hüküm de diyebilir.' Bu mesajı vermek açısından iyi. Ama toplumumuz bunu böyle mi değerlendiriyor? Yoksa klikler arası bir savaşın yansıması olarak mı görüyor? Buna bir eğilip ayrıca değerlendirmek lazım." ifadelerini kullandı.

Ali Babacan, Ankara'da kendisinin bizzat şahit olduğu durumlar olduğunu dile getirerek Etimesgut'ta okulların önünde madde satışı yapıldığını iddia etti. Söz konusu durumun okulların çevresinde bulunan esnaf tarafından da bilindiğini belirten Babacan, sahada henüz ciddi bir değişiklik göremediklerini ifade etti.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER