Ankara'nın en başarılı belediye başkanını sorduk! İşte birbirinden farklı cevaplar

Milyonlarca vatandaşa ev sahipliği yapan Ankara iş ve yaşam koşulları ile en yaşanabilir şehirler arasında yer alıyor. 25 ilçenin bulunduğu kentte en başarılı belediye başkanını takipçilerimize sorduk. Sizlerden de yorumlarınızı bekliyoruz.

Ankara'nın en başarılı belediye başkanını sorduk! İşte birbirinden farklı cevaplar

Türkiye'nin Başkenti olan Ankara, aynı zamanda ülkemizin nüfus yoğunluğu bakımından en büyük ikinci ili arasında yer alıyor. Türkiye'nin Başkenti Ankara, 25 ilçesi ile milyonlarca vatandaşa ev sahipliği yapıyor. Öğrenci ve memuru bol şehir olarak anılan Başkent Ankara'nın yaşam koşulları diğer büyükşehirlere göre avantajlı konumda bulunurken güncel nüfus sayımına göre 5 milyon 782 bin 285 kişi bu kentte ikamet ediyor.

Ankara'daki bu nüfus, 25 ilçe ve bu ilçelere bağlı bin 425 mahallede yaşarken Ankara'da 25 belediye başkanı bulunuyor. Haberankara.com olarak Instagram hesabımız üzerinden takipçilerimize ''Sizce Ankara'nın en başarılı belediye kim?'' şeklinde bir soru yönelttik.

TAKİPÇİLERİMİZE SORUYORUZ: ''SİZCE ANKARA'NIN EN BAŞARILI BELEDİYE BAŞKANI KİM?''

Haberankara.com olarak Başkent Ankara'da yaşayan tüm takipçilerimize soruyoruz: ''Sizce Ankara'daki en başarılı belediye başkanı kim?'' Sizlerde bu soruyu yanıtlamak için Instagram sayfamızda yorum yapan kişiler arasında yer alabilirsiniz. Ankara'daki en başarılı belediye başkanını belirtmek üzere siz de Instagram sayfamızdaki gönderiye olumlu - olumsuz gördüğünüz yanları yorum olarak belirtin. İl ve ilçe bazında yorumlarınızı bekliyoruz;

Görüşlerinizi belirtmek içinTIKLAYIN

066c7719-7298-401c-86f8-edad029efc9e.jpg

Haydi Ankaralılar yorumlarda buluşalım! Sizce Ankara'daki en başarılı belediye başkanı kim?TIKLA YORUM YAP

Haberankara.com

SONRAKİ HABER