Basın İlan Kurumu Ankara Bölge Müdürlü'ne atama yapıldı. Abdülkadir Çay'ın kurumun genel müdürlüğüne atanmasının ardından Ankara medyasının yakından tanımış olduğu Atakan Çelik'te Ankara Bölge Müdürü olarak atandı.
BASIN İLAN KURUMU'NDA YENİ GÖREVLENDİRMELER!
Basın İlan Kurumu Ankara Bölge Müdürlüğü'nden BİK Genel Müdürlüğüne atanan Abdulkadir Çay'ın ardından Ankara Medyasının başarılı isimlerinden Atakan Çelik, BİK Ankara Bölge Müdürlüğüne getirildi.
Başkent medyasının yakından tanıdığı bir isim olan Atakan Çelik, hain darbe girişimi gecesi TBMM'den ilk haberi geçen gazeteci olarak tarihe geçmişti. Anadolu Ajansında muhabirlik, editörlük ve yöneticilik görevlerinde bulunan Çelik, TBMM başta olmak üzere siyaset ve diplomasi alanındaki çalışmalarıyla tanınıyor.

Savaş bölgelerinde, doğal afetlerde ve seçim dönemlerinde gelişmeleri sahadan takip eden Çelik, uluslararası tecrübesi ile Bosna-Hersek'te Anadolu Ajansı'nın çok dilli yayıncılık faaliyetlerinin bölgedeki etkinliğini artırılması çalışmalarına katkı sağladı.
Çelik, bundan sonra Basın İlan Kurumu'nun başkentteki faaliyetlerini yönlendirecek. Yerel ve ulusal basın kuruluşları ile Basın İlan Kurumu'nun iş birliği ve iletişimin güçlendirilmesi sağlanacak.