Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Çerçioğlu'nun AK Parti'ye geçeceği iddia edildi!

CHP'den iki dönem Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Özlem Çerçioğlu'nun AK Parti'ye geçeceği iddia edildi. Son olarak 31 Mart 2024 seçimlerinde adaylığı en son açıklanan isimlerden olan Çerçioğlu'nun AK Parti rozetini yarın Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın takacağı iddia edildi.

Özlem Çerçioğlu'nun AK Parti'ye geçeceği iddia edildi!

CHP Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun AK Parti'ye geçeceği iddiası siyaset gündemine bomba gibi düştü. Konuya ilişkin iddiayı CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül doğruladı.

Özlem Çerçioğlu ile birlikte CHP'li Sultanhisar, Söke ve Yenipazar belediye başkanlarının da AK Parti'ye geçeceği iddiası kamuoyunda ses getirdi. Ankara kulislerinin sabah saatlerinden bu yana bu haber ile çalkalandığı ifade edildi.

VEKİL İDDİALARI DOĞRULADI

Konuya ilişkin Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'dan konuya ilişkin iddialara yanıt gelmezken, CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül, SÖZCÜ TV'ye yaptığı açıklamasında gündemde ses getiren iddialara doğruladı.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Çerçioğlu'nun AK Parti'ye geçeceği iddia edildi!

Öte yandan Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin yanı sıra Bülbül, Sultanhisar, Söke ve Yenipazar belediye başkanlarının da AK Parti'ye geçeceğini belirtti.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER