Kurban Bayramı tatili nedeniyle yola çıkan vatandaşlar trafik yoğunluğu oluştururken İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi, konu hakkında açıklamalarda bulundu. Bakan Çiftçi tüm ekiplerin sahada olduğunu belirterek tüm tedbirleri aldıklarını söyledi.
KURBAN BAYRAMI TATİLİ İÇİN TEDBİRLER ARTTIRILDI!
İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi, Kurban Bayramı dolayısıyla yola çıkan vatandaşlara ilişkin sosyal medya hesabından paylaşım yaptı.
Bakan Çiftçi, paylaşımında milyonlarca vatandaşın bayram nedeniyle memleketlerine gitmek üzere yollarda olduğunu belirterek, "Kimi annesinin sofrasına, kimi çocukluğunun geçtiği sokağa, kimi yıllardır görmediği sevdiklerine kavuşmak için memleketine gidiyor. Bayram, bu ülkenin en büyük buluşma zamanıdır" ifadelerini kullandı.
Türkiye'nin bayram tatilinde sadece şehir değişikliği yapmadığı, hasret ve hatıra da taşıdığını belirten Bakan Çiftçi, tüm tedbirleri aldıklarını söyledi. Vatandaşların huzur ve güvenle tatillerini tamamlamak için çalıştıklarını belirten Çiftçi, herkesin bayramını kutladı.