Bakan Göktaş açıkladı! Şubat ayında 872,4 milyon TL SED ödemesi yapıldı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş yaptığı duyuru ile, Şubat ayında toplamda 872,4 milyon TL SED ödemesi yaptıklarını açıkladı.

Bakan Göktaş açıkladı! Şubat ayında 872,4 milyon TL SED ödemesi yapıldı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, ihtiyaç sahibi vatandaşlarına yönelik oluşturduğu yardım fonları ve politikalarına aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda Şubat ayında tam 872,4 milyon TL Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) ödemesi, ihtiyaç sahiplerinin hesaplarına yatırıldı.

Konuyla ilgili açıklama, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş'tan geldi. Bakan Göktaş, çocukların sosyal açıdan desteklenmesi ve eğitim giderlerinin karşılanması için yürüttükleri SED ödemeleri çerçevesinde, çocuklara yönelik hizmetlere büyük önem verdiklerini belirterek, bakanlık olarak onların farklı ihtiyaçlarını gözeterek hizmetlerine devam ettiklerini söyledi.

Bakanlığın bu doğrultuda yaptığı SED ödemeleri ile çocukları, ailelerini ve sosyal çevrelerini desteklemek amaçlanıyor. Çocukların milli değerlere sahip, kendine güvenen, eğitimli ve sağlıklı bireyler olabilmelerinin önemini vurgulayan Göktaş, bu kapsamda yapılan SED ödemelerinin Şubat ayında toplamda 872,4 milyon TL olarak hesaplara yatırıldığını aktardı.

AİLE BÜTÜNLÜĞÜNÜN KORUNMASI ÖNCELİK

Konuyla ilgili açıklamalarının sonunda Bakan Göktaş, aile bütünlüğüne oldukça önem verdiklerini ve çocukların ailelerinin yanında yetişmesinin önemine değinerek, onların aile şefkati ve sıcaklığında yaşamaları için gayret ettiklerinin altını çizdi.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER