Bakan Göktaş duyurdu! Aile Destek Ödemeleri hesaplara yatmaya başladı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Şubat ayı Aile Destek Ödemeleri'nin, ihtiyaç sahiplerinin hesaplarına yatmaya başladığını açıkladı.

Bakan Göktaş duyurdu! Aile Destek Ödemeleri hesaplara yatmaya başladı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından her ay ihtiyaç sahibi vatandaşlara yönelik yapılan Aile Destek Ödemeleri'nin Şubat ayı için yatırılmaya başlandığı açıklandı.

Konuyla ilgili açıklamayı Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş yaptı. Bakan Göktaş, Şubat 2024 ödemelerinin hesaplara yatırılmaya başlandığını belirterek, bu ay ihtiyaç sahiplerinin hesaplarına toplamda 4 milyar lira yatırılacağını söyledi.

Göktaş, Şubat ödemeleriyle birlikte bugüne kadar Aile Destek Ödemeleri kapsamında, toplamda 68,3 milyar lira destek sağladıklarını ifade ettiği açıklamasında, bakanlık olarak gelişen ve değişen hayat şartlarını göz önünde bulundurarak sosyal yardım programlarının etkinliklerini arttırdıklarını ve sosyal yardımları bütüncül bir şekilde uyguladıklarını aktardı.

‘’İHTİYAÇ SAHİBİ HANELERİN YANINDA OLMAYI SÜRDÜRÜYORUZ''

Bakanlık olarak vatandaşların arasında hiçbir ayrım yapmadan eşit ve adil bir şekilde toplumun her kesimine arz odaklı ve erişilebilir hizmet sunduklarını da dile getiren Bakan Göktaş, ihtiyaç sahibi hanelere yönelik çeşitli programlar ile destek sağladıklarını ve Türkiye Aile Destek Programı ödemeleri yaptıklarını kaydetti.

Bakan Göktaş'ın açıklamasıyla, toplamda 4 milyar lira tutarındaki Şubat ayı Aile Destek Ödemesi'nin ihtiyaç sahiplerinin hesaplarına yatmaya başladığı duyurulmuş oldu.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER