Büyük Önder Atatürk TBMM'de düzenlenen törenle anıldı

Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin 87. yıl dönümü nedeniyle tüm yurt genelinde anma törenleri düzenlenirken bunlardan biri de TBMM'de gerçekleştirildi.

Büyük Önder Atatürk TBMM'de düzenlenen törenle anıldı

Türkiye Büyük Millet Meclisi, kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ü bediyete intikalinin 87. yıl dönümünde bir kere daha saygı, özlem ve minnetle andı. Düzenlenen törene TBMM Başkanvekili Tekin Bingöl'ün yanı sıra Başkanlık Divanı üyeleri de katıldı.

ULU ÖNDER MUSTAFA KEMAL ATATÜRK TBMM'DE ANILDI!

TBMM'de 10 Kasım töreni düzenlendi. TBMM Atatürk Anıtı'nda Atatürk'ün ebediyete intikalinin 87. Yıl dönümü dolayısıyla tören düzenlendi. Törene, TBMM Başkanvekili Tekin Bingöl, Başkanlık Divanı üyeleri katıldı. Bingöl, anıta çelenk koydu ve saygı duruşu düzenlendi. İstiklal Marşı'nın okunmasıyla tören son buldu.

Devlet erkanı ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında Anıtkabir'de buluştu. Anıtkabir'de düzenlenen törenin tamamlanmasının ardından vatandaşların da Atatürk'ün huzuruna çıkacağı belirtilirken sabah erken saatlerden itibaren Anıtkabir'e çıkan yollar ve metro istasyonlarında büyük yoğunluk yaşanmaya başlanmıştı.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER