ANASAYFA Politika CHP Genel Başkanı Özel'den Kılıçdaroğlu ve Erdoğan açıklamalar

CHP Genel Başkanı Özel'den Kılıçdaroğlu ve Erdoğan açıklamalar

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, CHP eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yaptığı görüşmeye ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. ABB Başkanı Yavaş'ı ziyaret eden Özel, basın mensuplarının sorularını yanıtlamayı da ihmal etmedi.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
CHP Genel Başkanı Özel'den Kılıçdaroğlu ve Erdoğan açıklamalar

ANKARA (İHA) - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Başkanı Mansur Yavaş'ı 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nin ardından ilk kez makamında ziyaret etti. Basına kapalı gerçekleşen görüşmenin ardından CHP Genel Başkanı Özel ve ABB Başkanı Yavaş, Belediye Meclis Salonunda CHP'nin Ankara ilçe belediye başkanları ve belediye meclis üyeleri ile bir toplantı yaptı. 

Toplantının çıkışında CHP Genel Başkanı Özel ve ABB Başkanı Yavaş, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. ABB Başkanı Yavaş, CHP Genel Başkanı Özel'in seçimlerin ardından hayırlı olsun ziyaretinde bulunduğunu ve kendisine belediye olarak yaptıkları çalışmalar ile finansal raporlara ilişkin bilgiler verdiğini kaydetti.

ÖZGÜR ÖZEL'DEN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

CHP Genel Başkanı Özgür Özel ziyarette ABB Başkanı Yavaş'ın Ankara'nın 5 Beyazı'nı temsil eden Ankara tavşanı, Ankara balı, Ankara keçisi, Ankara kedisi ve Ankara güvercinini simgeleyen bir plaket takdim ettiğini, kendisinin ise Atatürkçü Düşünce Derneği ve Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği'ne yaptığı bağışın sertifikasını hediye ettiğini bildirdi. 

Bunun yanı sıra geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve CHP eski Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ile bir araya gelen parti lideri Özel, merak edilenlere de yanıt verdi.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Kılıçdaroğlu ile yaptığı görüşmeye ilişkin, "Cumhurbaşkanı ile yaptığım görüşmeyle ilgili kendisine bilgi verdim. Detayların önemli bir kısmını paylaştım, kendisinin görüşlerini aldım" dedi. Genel Başkan Özel, "Genel Başkanımızla hem çok faydalı hem de bugüne kadar en rahat ve en keyifli yemeğimizi yedik. İki taraf da kazanan tarafta sonuçta. CHP kazanınca mevcut genel başkanı da bir önceki genel başkanı da keyifleniyor. Çok keyifli bir sohbet oldu.'' değerlendirmesinde bulundu. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmesine ilişkin açıklamalara yer veren Başkan Özel, "Ben tabii kamuoyuna mal olmuş konularda kendi düşüncelerini söyleyebilirim ancak Cumhurbaşkanının düşüncelerini ifade etmek bana düşmez bu sorunun muhatabı kendisi. Ben büyük dramı anlattım ve bu konuda kendisinin gerekeni yapmasının çok yerinde olacağını nezaketli bir dille kendisinden talep ettim. Ancak kendisinin değerlendirmelerini kamuoyuyla paylaşmaya ben yetkili değilim" ifadelerini kullandı.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
DV Lottery Green Card sonuçları saat kaçta açıklanacak? Kod ile Green Card sonuçları nereden bakılır?

DV Lottery Green Card sonuçları saat kaçta açıklanacak? Kod ile Green Card sonuçları nereden bakılır?