CHP, Hatay belediye başkanlığı için Lütfü Savaş kararını duyurdu!

Adaylığının kesinleşmediği ve tanıtım toplantısında CHP tarafından aday olarak ismi duyurulmayan Savaş hakkında merak edilenlerin artmasının ardından CHP'den son dakika açıklama geldi.

CHP, Hatay belediye başkanlığı için Lütfü Savaş kararını duyurdu!

Hatay Büyükşehir Belediye adayının kim olacağı hakkında son dönemde tartışmalar devam ediyorken, bugün konu hakkında CHP tarafından yeni bir açıklama geldi. 6 Şubat depreminin ardından bu sene Hatay için yeniden aday olduğu açıklanan Lütfü Savaş'a Hataylı vatandaşlar tarafından büyük tepkiler geldi.

Bu tepkilerin büyümesinin ardından ise geçtiğimiz gün Hatay'da gerçekleştirilen CHP aday tanıtım toplantısında ilçe belediye başkan adayları tanıtılırken, Savaş'ın tanıtımda yer almaması oldukça dikkat çekti. Bunun üzerine Savaş'ın aday olup olmayacağı hakkında merak edilenler günden güne de artmaya başladı.

CHP'DEN LÜTFÜ SAVAŞ AÇIKLAMASI GELDİ!

Konu ile ilgili Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) tarafından Hatay Büyükşehir Belediye başkan adaylığına ilişkin yapılan açıklamada “Partimizin Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı üzerine yapılan son değerlendirmeler sonucunda; Lütfü Savaş’ın adaylığının devamına karar verilmiştir” denildi.

CHP içerisinde bir süredir tartışılan Hatay Büyükşehir Belediye adayının kim olacağı, parti tarafından yapılan yazılı açıklama ile belli oldu. CHP tarafından yapılan açıklamada“Partimizin Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı üzerine yapılan son değerlendirmeler sonucunda; il örgütümüzün, ilçe örgütlerimizin, ilçe belediye başkan adaylarımızın talep ve mutabakatları üzerine Lütfü Savaş’ın adaylığının devamına karar verilmiştir” şeklinde ifadeler ile açıklanmış oldu.

SONRAKİ HABER